Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πήρε παράταση για τις αιτήσεις

Δεκτό έγινε το αίτημα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να δοθεί ολιγοήμερη παράταση στις αιτήσεις για τη σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας.

Σήμερα Δευτέρα 19/09 συνεδρίασε η επιτροπή διοίκησης της προπονητικής σχολής, αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα κι έτσι η προθεσμία στις αιτήσεις για την επικαιροποιημένη βεβαίωση αθλητικής εμπειρίας από την ομοσπονδία θα λήξει στις 26/09 και το ηλεκτρονικό σύστημα στη Γραμματεία για τις αιτήσεις συμμετοχής στη σχολή θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 30/09. Η ομοσπονδία και ο διευθυντής της σχολής Μιχάλης Κατσικαδέλης, Ph.D. Φυσικής Αγωγής και προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α’ κατηγορίας, είχαν ζητήσει παράταση μίας εβδομάδας στις σχετικές προθεσμίες βλέποντας ότι συνεχίζεται το έντονο ενδιαφέρον από υποψήφιους. Ήδη οι αιτήσεις συμμετοχής στη σχολή είναι γύρω στις 100.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο κομμάτι είναι η επικαιροποιημένη βεβαίωση για την αθλητική εμπειρία του κάθε υποψηφίου. Ζητείται από την ομοσπονδία με απλό e-mail στη διεύθυνση info@httf.gr. Το δεύτερο κομμάτι είναι οι αιτήσεις συμμετοχής στη Γραμματεία και γίνονται υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα της και το λινκ https://eservices.gga.gov.gr/case/sxoli-proponiton/perigrafi/ πατώντας το εικονίδιο «Σύνδεση». Οι ενδιαφερόμενοι, αφού πάρουν την ατομική βεβαίωση από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κάνουν στη Γραμματεία τη δήλωση συμμετοχής.

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με τα μαθήματα να είναι κυρίως διαδικτυακά. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν βγει ακόμη, πάντως σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, να έχει διάρκεια τουλάχιστον 6 μήνες και σύνολο εκπαιδευτικών ωρών 300.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.