Οι εθνικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό και το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων, όπως και το Μεσογειακό πρωτάθλημα U15

Τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων για τρεις μεγάλες διοργανώσεις νεαρών ηλικιών του καλοκαιριού οριστικοποίησε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Συνολικά 15 αγόρια και κορίτσια κατ’ αρχάς, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 15 Ιουλίου στο Βελιγράδι και αφορά στις ηλικίες Under 15 (παίδων-κορασίδων) και Under 19 (εφήβων-νεανίδων). Με την ίδια σύνθεση τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα βρεθούν νωρίτερα στην Αλμπένα της Βουλγαρίας για το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων (22-26 Ιουνίου). Εθνική αποστολή σχηματίστηκε και για το Μεσογειακό πρωτάθλημα αθλητών και αθλητριών έως 15 ετών. Οι αγώνες θα γίνουν στο Ρίμινι της Ιταλίας από τις 19 μέχρι τις 21 Ιουνίου και θα πάρουν μέρος δύο παίδες και μία κορασίδα, καθώς έτσι σχηματίζονται και οι μικτές ομάδες για το ομαδικό.

Οι 15 αθλητές και αθλήτριες, που θ’ αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό και το Βαλκανικό πρωτάθλημα, απέκτησαν το δικαίωμα βάσει της ειδικής βαθμολογίας από τους αγώνες-κριτήρια για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων νέων. Οι αποστολές θα είναι πλήρεις με 5 έφηβους, 4 νεάνιδες, 3 παίδες και 3 κορασίδες, μάλιστα με την ομάδα των εφήβων υπάρχει και η προσθήκη του 19χρονου Ιάκωβου Αϊβατίδη, δεδομένου ότι έχει ανέβει το ηλικιακό όριο. Τα παιδιά, που θα φορέσουν το εθνόσημο, με τη σειρά που έχουν στην ειδική βαθμολογία είναι τα ακόλουθα:

ΕΦΗΒΟΙ:

Στάθης Μανωλόπουλος (ΑΣ Το Γυμνάσιο)

Αλέξανδρος Μαδέσης (ΑΕΚ)

Σωκράτης Γιαννούτσος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Αλεσσάντρο Φέλτσερ (ΑΣΕΑ Καβάλας)

Ιάκωβος Αϊβατίδης (ΑΕΚ)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Τελαμών Σαλαμίνας)

Στέλλα Τζαρίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Χρυσή Φωτιάδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Κατερίνα Αλεξούδη (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΠΑΙΔΕΣ:

Μάριος Κατσαπρακάκης (Αθηνά Μαγκουφάνας)

Κωνσταντίνος Μηλικούδης (ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας)

Δημήτρης Σωτηρόπουλος (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

Λεμονιά Γκαϊντατζή (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Ζωή Καζάκου (ΟΑ Χανίων)

Στέλλα Μαυροματάκη (ΟΑ Χανίων)

Τα παιδιά, που βρέθηκαν αμέσως μετά τις προαναφερόμενες τριάδες στην ειδική κατάταξη των παίδων και των κορασίδων, θα πάνε στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Under 15, όπως αποφάσισε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

ΠΑΙΔΕΣ:

Γιάννης Αναστασιάδης (Ποσειδών Λουτρακίου)

Γιώργος Κοσμάς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

Μαύρα Κοντοπούλου (ΑΣ Ραδάμανθυς)

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Expo Center του Ρίμινι και περιλαμβάνει το ομαδικό και το απλό, όπως ισχύει και σ’ ένα ακόμα event μικρών ηλικιών, το Europe Under 13 Challenge, που θα γίνει εκείνες τις ημέρες (16-19/06) στο Μαυροβούνιο με τέσσερις Έλληνες αθλητές (Κώστας Φάκαρος, Βασιλική Μπουλά, Γιάννης Κιοσελόγλου, Στέλλα Μαυροματάκη, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο). To 2022 European Youth Championships και το Balkan Youth Championships έχουν και απλό και διπλά από τα ατομικά αγωνίσματα και φυσικά το ομαδικό.  

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση για τη συγκρότηση των εθνικών Ομάδων εφήβων–νεανίδων, παίδων-κορασίδων 2022 είναι στο λινκ https://bit.ly/3O2kVif.  

Με μία μόνο εκκρεμότητα έχει ξεκαθαρίσει και ποιοι προπονητές θα συνοδεύσουν τους αθλητές.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Μαδέσης θα καθοδηγήσει τους εφήβους, ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών Γιώργος Καρύτσας τις νεάνιδες, ο προπονητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πεύκης Χρήστος Βατσακλής τους παίδες και ο προπονητής του ΟΑ Χανίων Μιχάλης Αγγελίδης τις κορασίδες. Τον Ιούνιο στη Βουλγαρία θα βρεθούν οι ίδιοι πλην του Καρύτσα, ο οποίος θα έχει καλοκαιρινή άδεια και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι σε συζητήσεις για τον κόουτς στις νεάνιδες.

Στο Μεσογειακό πρωτάθλημα U15 θα είναι ένας στην τεχνική καθοδήγηση και επιλέχθηκε ο προπονητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου Αλέξης Αρσενιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.