Τα Τρίκαλα κλείνουν τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι μικρές ηλικίες παραμένουν στο αγωνιστικό προσκήνιο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτή τη φορά με το αναπτυξιακό ανοιχτό πρωτάθλημα των Τρικάλων.

 Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου η πανέμορφη θεσσαλική πόλη φιλοξενεί το 6ο τουρνουά της σειράς, που θα είναι και το τελευταίο για την περίοδο 2021-2022. Έχει τη χαρά και την αδημονία να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας στην επιτραπέζια αντισφαίριση και προσφέροντας το καλύτερο για τα παιδιά θέλει παράλληλα να διαδώσει και να διαφημίσει στην τοπική κοινωνία το ολυμπιακό άθλημα. Οι αγώνες θα γίνουν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων με τις τελικές δηλώσεις συμμετοχής να φτάνουν τις 117 από 43 σωματεία της χώρας. Τους διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Φιλόδοξο ΑΣ Τρικάλων, που καλλιεργεί την επιτραπέζια αντισφαίριση την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον δήμο Τρικκαίων. Το πρόγραμμα θα έχει πέντε κατηγορίες. Από αυτές, που κλασικά διεξάγονται, δεν συμπληρώθηκε των νεανίδων.

Το τουρνουά στα Τρίκαλα θα διαμορφώσει και την τελική ειδική βαθμολογία του φετινού θεσμού, που μετράει για τις προκρίσεις από κάθε κατηγορία στον μεγάλο τελικό του Λουτρακίου. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 21 και 22 Μαΐου, η ομοσπονδία εξέδωσε τη σχετική προκήρυξη μέσα στην εβδομάδα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν στο λινκ Προκήρυξη Τελικού Ανοικτών Πρωταθλημάτων 2021-22. Στην πρώτη σελίδα του σάιτ της ομοσπονδίας υπάρχει και η ειδική βαθμολογία για τις έξι συνολικά κατηγορίες.

Προκήρυξη Τελικού Ανοικτών Πρωταθλημάτων 2021-22

Στα Τρίκαλα οι 117 δηλώσεις χωρίζονται σε 47 παμπαίδες, 30 παίδες, 12 έφηβους, 14 παγκορασίδες και 14 κορασίδες. Εκτός φυσικά από παιδιά του τοπικού ΦΑΣ θα έχουν αθλητές σωματεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Χαλκιδική, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τον Βόλο, την Κοζάνη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τα Ιωάννινα και την Καρδίτσα.

Κορυφαία ονόματα των κατηγοριών δίνουν το «παρών» σε μία ακόμα διοργάνωση, μολονότι η ειδική βαθμολογία εν όψει τελικού έχει διαμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, συνεπώς εξασφαλίζονται και πάλι υψηλό θέαμα και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι οι: Στάθης Μανωλόπουλος, Ηρακλής Κερασίδης στους εφήβους, Μάριος Κατσαπρακάκης, Ραφαήλ Δήμος στους παίδες, Μαύρα Κοντοπούλου, Γεωργία Σπανού στις κορασίδες, Κωνσταντίνος Ισαακίδης, Δημήτρης Γεωργαλίδης στους παμπαίδες και Άννα Μήτκα, Παρασκευή Σπανού στις παγκορασίδες.

Η δράση θα λάβει χώρα σε 14 τραπέζια και αρχίζει το Σάββατο στις 11 με τους ομίλους των παμπαίδων. Το τελευταίο ωράριο της πρώτης ημέρας είναι στις 16:40. Την Κυριακή οι αγώνες διαβάθμισης αρχίζουν στις 08:40 και οι πέντε τελικοί μαζί με τα ματς για τις θέσεις 3-4 υπολογίζεται να γίνουν γύρω στη 1 και μισή το μεσημέρι. Σήμερα Παρασκευή το γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση μετά τις 8 το βράδυ.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τα Τρίκαλα και το τοπικό σωματείο κάνουν με το πανελλαδικό πρωτάθλημα ουσιαστικά την πρώτη τους γνωριμία με τον πλατύ κόσμο του αθλήματος, καθώς το ανάλογο τουρνουά, που ήταν να διοργανώσουν πριν από δύο σεζόν ακυρώθηκε γιατί έπεσε πάνω στις σοβαρές συνέπειες από την πανδημία covid-19. Με την πολύτιμη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του δήμου ο ΦΑΣ Τρικάλων έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες και φιλοδοξεί να καλύψει τις προσδοκίες όλων των αποστολών. Παράλληλα έχει προβάλλει ιδιαίτερα τους αγώνες μέσα και από Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, στα οποία μίλησε το τελευταίο διήμερο ο υπεύθυνος του συλλόγου και ιδρυτικό μέλος Κώστας Ψωφάκης. Το κάλεσμα στον λογαριασμό του σωματείου στα social media επίσης, ανέφερε:  «Αναμένουμε από φίλους του αθλήματος και μη να έρθουν και να απολαύσουν πλούσιο θέαμα , όπως επίσης και να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα . Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»!

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Πολύτιμη φυσικά θα είναι και η βοήθεια των χορηγών εταιρειών σε ένα ακόμα αναπτυξιακό πρωτάθλημα. Εννέα χορηγούς έχουν οι αγώνες και είναι οι εξής:

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Ζαγόρι φυσικό μεταλλικό νερό

Foteinos Mare

Tzamkiozis ελαστικά

Μεζεδοπωλείο Ταβέρνα Παλιά Ιστορία

Ταβέρνα Κατώγι

Under construction Κατασκευαστική  

Be Twins

Στίλβη κοσμήματα

Yπάρχουν πάντοτε βεβαίως και οι σταθεροί χορηγοί της ΕΦΟΕπΑ, οι εταιρείες STIGA, Gerflor Group, Έπαθλα Ζευς, HeaDS και Genesis pharma.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.