Κολυμπάδης: «Ιδιαίτερα τιμητική για μένα η επανεκλογή μου στην ΕΟΕ»

Δήλωση στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με αφορμή την επανεκλογή του στη θέση του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έκανε ο Μανώλης Κολυμπάδης.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος και νωρίτερα γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική την εμπιστοσύνη της Ολομέλειας στο πρόσωπό του και την ανανέωση της θητείας του για δεύτερη τετραετία. Τόνισε ότι οι υπηρεσίες του στο ολυμπιακό κίνημα αναγνωρίστηκαν σε τέτοιο βαθμό, που κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει άλλη υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες. Ο τέως πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και σημερινός εκπρόσωπός της στην Ε.Ο.Ε. δεν παρέλειψε φυσικά ν’ αναφερθεί και στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Άλλωστε, η επιτυχία του στις εκλογές και μάλιστα με ευρεία αποδοχή, αντανακλά και στο άθλημα. Ο κορυφαίος αθλητικός παράγοντας στάθηκε στη στήριξη και την αγάπη, που εξακολουθεί να νιώθει από τους ανθρώπους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και συμπλήρωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και στο άθλημα, από το οποίο προέρχεται.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης μίλησε από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου μετέβη σήμερα για να επιθεωρήσει τους χώρους εν όψει του Παγκοσμίου Συνεδρίου όλων των Ολυμπιακών Επιτροπών, που θα γίνει εκεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η επανεκλογή μου και μάλιστα χωρίς αντίπαλη υποψηφιότητα, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα γιατί αποδεικνύει ότι τόσο οι συνάδελφοι στην Ολομέλεια όσο και οι συναλλασσόμενοι με την ΕΟΕ, αθλητικές ομοσπονδίες, οργανισμοί, υπουργεία κτλ, αναγνώρισαν τις υπηρεσίες μου επί μία τετραετία. Τις επιβράβευσαν και αναγνώρισαν επίσης ότι δεν υπάρχει ανάγκη για άλλη υποψηφιότητα, αφού η δική μου πληρούσε όλες τις προδιαγραφές, που απαιτούνται για τη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΟΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους, που με τίμησαν, σχεδόν ομόφωνα, με την ψήφο τους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο αλλά και το προσωπικό της Ολυμπιακής Επιτροπής, που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την τετραετία. Στη διάρκειά της φτιάξαμε μία πολύ δυνατή και παραγωγική ομάδα, η οποία με το έργο που εμφάνισε, προχώρησε την Ολυμπιακή Επιτροπή πολλά βήματα μπροστά. Βεβαίως δεν θα λησμονήσω ν’ αναφέρω την προέλευσή μου, που είναι το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από το πλήθος των συγχαρητήριων, που έλαβα μετά την εκλογή μου, αντιλήφθηκα ότι το άθλημά μας εξακολουθεί να με στηρίζει και να μου προσφέρει απλόχερα την αγάπη του. Θα συνεχίζω από τη θέση αυτή να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες μου στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στο άθλημά μας ειδικότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.