Αναχώρησε για την Κροατία το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής

Αναχώρησε το πρωί το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων 2021, που χωρισμένο σε δύο μέρη θα γίνει στο Βαραζντίν της Κροατίας.

Μέσω Βιέννης αναμένονται το απόγευμα στο μέρος διεξαγωγής της διοργάνωσης οι εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων, οι οποίες θ’ αγωνιστούν πρώτες στο διάστημα από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου. Την αποστολή συγκρότησαν οι αθλητές Αλέξανδρος Μαδέσης, Κίμων Μήτκας, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Σωκράτης Γιαννούτσος, οι αθλήτριες Χρυσή Φωτιάδου, Μαρία Δημητρίου και οι τεχνικοί υπεύθυνοι Κώστας Μαδέσης και Γιώργος Καρύτσας αντίστοιχα. Στην Κροατία βρισκόταν ήδη για προπονήσεις από την Τρίτη η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, επίσης μέλος της εθνικής ομάδας νεανίδων. Θυμίζουμε ότι τα αντίστοιχα συγκροτήματα των παίδων και των κορασίδων θα φύγουν από την Ελλάδας στις 25 του μήνα, καθώς θ’ αγωνιστούν από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου. Νωρίς το πρωί έκαναν δηλώσεις στη WEB TV της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. όλα τα μέλη της αποστολής και μπορείτε να τις δείτε στο link.

Έφηβοι και νεάνιδες μετέχουν στη 2η κατηγορία της Ευρώπης. Στο ομαδικό, που θ’ ανοίξει και το πρόγραμμα, η εθνική νέων έχει κληρωθεί στο 5ο γκρουπ με αντιπάλους τη Ρουμανία (επικεφαλής) και το Σαν Μαρίνο, ενώ η εθνική νεανίδων είναι στο 8ο γκρουπ και θα συναντήσει τη Λιθουανία (επικεφαλής), τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μάλτα. Οι αθλητές αναφέρθηκαν στη νέα εμπειρία (για τον Μήτκα μάλιστα, είναι η πρώτη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για τη Δημητρίου η πρώτη γενικά σε διεθνείς αγώνες) και στους στόχους τους, ενώ οι έφηβοι μίλησαν και για την πρόσφατη επιτυχία τους στο αντίστοιχο Βαλκανικό πρωτάθλημα με τη συγκομιδή τριών χάλκινων μεταλλίων.

Θυμίζουμε ότι η εθνική παίδων θ’ αντιμετωπίσει για το 6ο και τελευταίο γκρουπ της 2ης κατηγορίας την Εσθονία (επικεφαλής), τη Σλοβενία και τη Βόρεια Μακεδονία και θα συγκροτηθεί από τους Αλέξανδρο Αλεξόπουλο, Ανδρέα Καραμπελιά, Κώστα Μηλικούδη (στην τεχνική καθοδήγηση ο Ανέστης Καριοφυλλίδης), ενώ η εθνική κορασίδων, η μοναδική, που βρίσκεται στην 1η ευρωπαϊκή κατηγορία, θ’ αναμετρηθεί στο 2ο γκρουπ με τη Λευκορωσία (επικεφαλής), την Ουκρανία και την Κροατία και την αποτελούν οι Λεμονιά Γκαϊντατζή, Στέλλα Τζαρίδου, Δέσποινα Άμπα (υπεύθυνος προπονητής ο Γιάννης Σταύρου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.