Το οπλοστάσιο του ιταλικού νεοφασισμού

Ένα εντυπωσιακό, σε ποσότητα και ποιότητα, οπλοστάσιο, το οποίο περιελάμβανε μέχρι και έναν πύραυλο αέρος - αέρος, καθώς και μια εξίσου μεγάλη συλλογή ναζιστικών «ενθυμίων» ανακάλυψε η ιταλική αστυνομία σε «φωλιά» νεοναζί στο Τορίνο. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν 26 σύγχρονα όπλα μάχης, 20 ξιφολόγχες, 306 περιφερειακά όπλων,...

Ένα εντυπωσιακό, σε ποσότητα και ποιότητα, οπλοστάσιο, το οποίο περιελάμβανε μέχρι και έναν πύραυλο αέρος – αέρος, καθώς και μια εξίσου μεγάλη συλλογή ναζιστικών «ενθυμίων» ανακάλυψε η ιταλική αστυνομία σε «φωλιά» νεοναζί στο Τορίνο.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν 26 σύγχρονα όπλα μάχης, 20 ξιφολόγχες, 306 περιφερειακά όπλων, όπως σιγαστήρες και τηλεσκοπικά σκόπευτρα και πάνω από 800 σφαίρες διαφόρων διαστάσεων. Τα όπλα προέρχονται κυρίως από την Αυστρία, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Τορίνο, πρόκειται για μια σημαντική ανακάλυψη, με πολύ λίγα προηγούμενα στην Ιταλία.

Γαλλικός πύραυλος… μέσω Κατάρ

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μεταξύ των κατασχεθέντων, περιλαμβάνεται και ένας πύραυλος αέρος – αέρος, ο οποίος χρησιμοποιείται από τον στρατό του Κατάρ. Πρόκειται για έναν πύραυλο Matra, γαλλικής κατασκευής, μήκους 3,54 μέτρων και βάρους 245 κιλών. Δεν έφερε γόμωση, αλλά, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας ειδικός θα μπορούσε να τον αναγομώσει και να τον θέσει σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.