Γιατί παντρεύτηκα ένα καρτούν

Υπάρχει μια λέξη στα ιαπωνικά για τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εμμονή με τα μάνγκα, τα βιντεοπαιχνίδια και τα animation. Otaku. Σήμερα, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός otaku λέει ότι έχει «ερωτευτεί» με χαρακτήρες anime και έχει εγκαταλείψει την ιδέα ενός ειδυλλίου στον πραγματικό κόσμο. Ο Akihiko Kondo ξυπνά καθημερινά με τον...

Υπάρχει μια λέξη στα ιαπωνικά για τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εμμονή με τα μάνγκα, τα βιντεοπαιχνίδια και τα animation. Otaku. Σήμερα, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός otaku λέει ότι έχει «ερωτευτεί» με χαρακτήρες anime και έχει εγκαταλείψει την ιδέα ενός ειδυλλίου στον πραγματικό κόσμο.

Ο Akihiko Kondo ξυπνά καθημερινά με τον ήχο της φωνής της συζύγου του. Τον καλεί με την ψηλή, κοριτσίστικη, φωνή της. Τραγουδά, χορεύει και στροβιλίζεται, προτρέποντας τον να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η «σύζυγος»του Akihiko είναι ένας θηλυκός χαρακτήρας anime που ονομάζεται Miku. Είναι το ολόγραμμα που ζει σε μια γυάλινη κάψουλα σε ένα ράφι του δωματίου, αλλά μπορεί και να το κρατάει αγκαλιά τη νύχτα, χαϊδεύοντας το μαλακό κεφάλι με τα λαμπερά τιρκουάζ μαλλιά ή το μικρό λεπτό σώμα του. Αν θέλει ο Akihiko, η Miku μπορεί να πάρει αμέτρητες άλλες μορφές.

Μπορεί να γίνει ένα παιδαριώδες πλάσμα που μοιάζει με κινούμενο σχέδιο, ή μπορεί να είναι πιο ανθρώπινη, πιο σικάτη και πιο σέξι. Μπορεί να γίνει αυστηρή ή τρυφερή. Όλες αυτές είναι για τον Akihiko η Miku, μια σύζυγος με πολλές εκδοχές. Και μάλιστα την παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν ήταν μια επίσημη, τυπική τελετή αλλά έγινε ένα μεγάλο πάρτι με 39 καλεσμένους. Ο αριθμός 39 συμβολίζει το όνομά της στα Ιαπωνικά – τρία για το “mi” και το εννέα για το “ku”.

Η Miku φορούσε ένα λευκό δαντελωτό φόρεμα και ένα μακρύ πέπλο, και το ρούχο κατασκευάστηκε από έναν σχεδιαστή, με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο Akihiko. Ο ίδιος ήταν επίσης ντυμένος στα λευκά, κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια, κοιτούσε με τα τετράγωνα γυαλιά του και χαμογελούσε. Είπε τους όρκους τους και οι καλεσμένοι χειροκρότησαν. Παρακολουθώντας το βίντεο του γάμου, ο Akihiko χαμογελάει.

«Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους παντρεύτηκα» λέει στο BBC. Ο πρώτος είναι για να δείξω την αγάπη μου στην Miku, ο δεύτερος είναι για να ενθαρρύνω πολλούς νέους ανθρώπους από την κοινότητα Otaku, όπως εγώ, που ερωτεύονται με χαρακτήρες anime, και διστάζουν να υποστηρίξουν την επιλογή τους. Η Gatebox, η εταιρεία που έκανε το ολόγραμμα της Miku, εκδίδει και «πιστοποιητικά γάμου» στους πελάτες.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.