«Με Χωρίς Γυναίκες»: Η νέα συμπαραγωγή της Nova (video)

Η νέα ταινία του Βαγγέλη Σεϊτανίδη, από τις 13 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους.

Μια νέα ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία Βαγγέλη Σεϊτανίδη, έρχεται από τις 13/2 στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε διανομή Spentzos Film. Πρόκειται για την ταινία «Με Χωρίς Γυναίκες», μια μαύρη κωμωδία που αποτελεί ακόμη μία συμπαραγωγή της Nova. Στις 11/2 έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Κινηματογράφο Γαλαξία, η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, παρουσία πρωταγωνιστών της, αλλά και 50 συνδρομητών Forthnet και Nova, που κέρδισαν διπλή πρόσκληση μέσω του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet & Nova Προνόμια».

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο σαραντάρηδες, οι οποίοι αναζητούν την «ωραία του σχολείου» τους. Οι φήμες λένε πως έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Οι δύο ήρωες ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα η παλιά τους συμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Και η περιπέτεια ξεκινά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Ήμελλος, Σμαράγδα Καρύδη, Σοφία Σεϊρλή, Ντίνος Καρύδης, Στεφανία Καπετανίδη, Νατάσα Μαρματάκη, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννης Παπαζήσης.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova και στη δημοσιογράφο Τζούλια Κοφίτσα, ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης αναφέρθηκε στη νέα του ταινία και επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην υποστήριξη που προσφέρει η Nova στις ελληνικές παραγωγές. «Πριν μερικά χρόνια, είδα γραμμένη στο καπό ενός αγροτικού τη φράση ‘Έχω εχθρούς διότι αξίζω’. Τώρα είναι γραμμένη στο αυτοκίνητο που οδηγούν οι πρωταγωνιστές, δυο άνδρες που αρνούνται να ενηλικιωθούν, όπως περίπου μια ολόκληρη χώρα», ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε ότι η νέα αυτή ταινία είναι «πολύ ευχάριστη και αντιπροσωπευτική της νεώτερης γενιάς», ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου ότι «καταφέρνει να μιλά με χιούμορ αλλά και ευαισθησία για την ανδρική φιλία». Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Με Χωρίς Γυναίκες» παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, καθώς επίσης και γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Πάνος Βλάχος, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κουρούμπαλης και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Nova. Ζεις καλύτερα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.