Ο Αγ. Δημήτριος γεμίζει… πιτσιρίκια!


“Τα Πιτσιρίκια” είναι μία οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με το παιδί. Αποτελείται από μία ομάδα νέων γονιών που δραστηριοποιούνται σε οτιδήποτε εναλλακτικό έχει σχέση με τα … πιτσιρίκια!

Οι συναντήσεις γίνονται σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά, καλώντας όλο και περισσότερους γονείς, να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν την εναλλακτική δράση της οργάνωσης.

Με την παιχνιδιάρικη διάθεση των αποκριών, “Τα Πιτσιρίκια” μας καλούν στη νέα τους συνάντηση, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, στο BarOmetro, στάση metro, Άγιος Δημήτριος. Μασκαράδες και μη, γονείς και παιδιά, όλοι καλεσμένοι στα “πιτσιρίκια στον Άγιο Δημήτριο”, όπως πάντα, με εκδηλώσεις, παιχνίδι, δημιουργικά εργαστήρια και την αγορά των εναλλακτικών και χειροποίητων ειδών, απευθείας από τους δημιουργούς.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, μπισκοτοπαιχνίδια, κατασκευές, αφηγήσεις, είναι μόνο μερικά από τα εργαστήρια, όλα ΔΩΡΕΑΝ, που πραγματοποιούνται σε κάθε συνάντηση, από “Τα Πιτσιρίκια” για τα … πιτσιρίκια μας, από 0 έως 8 ετών.

Δεν θα λείπει βέβαια ούτε και από αυτά “Τα Πιτσιρίκια”, το bazaar εναλλακτικών και χειροποίητων βρεφικών και παιδικών ειδών. Ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη βάφτισης, σχολικά, μωρουδιακά και πολλά άλλα, όλα εναλλακτικά και χειροποίητα, στη διάθεσή σας, απευθείας από τους δημιουργούς τους.

Υψηλάντου 3 – στάση metro Άγιος Δημήτριος

Σάββατο & Κυριακή 15 & 16 Φεβρουαρίου

11.00 – 20.00

Είσοδος Ελεύθερη

πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.