Μεγάλα ματς το διήμερο στα πρωταθλήματα της Α2 κατηγορίας

Την ώρα που ο Παναγιώτης Γκιώνης διεκδικεί ένα καλό πλασάρισμα στο Europe Cup, στην Ελλάδα η δράση στην επιτραπέζια αντισφαίριση συνεχίζεται με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 12:52
Την ώρα που ο Παναγιώτης Γκιώνης διεκδικεί ένα καλό πλασάρισμα στο Europe Cup, στην Ελλάδα η δράση στην επιτραπέζια αντισφαίριση συνεχίζεται με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Όλα, εκτός από αυτά της 1ης κατηγορίας, συνεπώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες στην Α2 εθνική κατηγορία, οι οποίοι αφορούν και τους άνδρες και τις γυναίκες. Στην Α2 ανδρών θα διεξαχθούν η 13η, η 14η και η 15η αγωνιστική με την τριπλή ισοβαθμία του Άρη Νικαίας, του Ίφιτου Πατρών και των Ποντίων Μελισσίων στη 2η θέση να δημιουργεί σασπένς. Στην Α2 των γυναικών αρχίζει ο 2ος γύρος, θα γίνουν η 9η, η 10η και η 11η αγωνιστική, απλά στο πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου παρατηρείται η ιδιαιτερότητα ότι οι Φοίνικες Πάτρας θα δώσουν τέσσερις αγώνες και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δύο.
Με το «καλησπέρα» μάλιστα, υπάρχουν ντέρμπι, καθώς αύριο στη 1 θα συγκρουστούν ο Άρης Νικαίας με τα Μελίσσια στους άνδρες και η Έδεσσα με το Π.Κ.Δ. Ταύρου στις γυναίκες! Για την πρώτη περίπτωση και τη «μάχη» για τις θέσεις των μπαράζ να προσθέσουμε ότι οι Νικαιώτες θα βρουν εμπόδια και απέναντι στον Δ.Α.Ο. Ταύρου, ενώ θεωρητικά έχει τώρα πιο εύκολο πρόγραμμα ο Ίφιτος. Η Πρόοδος, που βαδίζει προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, θέλει ν' αυξήσει το αήττητο και το Π.Κ.Δ. Ταύρου ίσως να του δημιουργήσει τη μεγαλύτερη δυσκολία.
Στις γυναίκες η σπουδαία αναμέτρηση της Έδεσσας με το Π.Κ.Δ.Τ. ίσως και να κρίνει ουσιαστικά ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρωτιά και θα κερδίσει το απευθείας εισιτήριο για την Α1. Αυτή τη στιγμή η Έδεσσα προηγείται στην κατάταξη μ' έναν βαθμό αλλά κι ένα ματς περισσότερο από το Π.Κ.Δ.Τ.. Στον 1ο γύρο είχε επικρατήσει ο Ταύρος με 4-1. Επίσης αύριο τραβάει την προσοχή ο αγώνας της ΧΑΝ Καλαμαριάς με τον Α.Ο. Ταταύλα, που ισοβαθμούν στην προνομιούχο 3η θέση, αλλά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει 9 αγώνες. Στα ενδιαφέροντα ματς κι αυτό του Άρη Βούλας με τον Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Το αθηναϊκό σωματείο είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 9 βαθμούς σε 8 αγώνες και ο Εθνικός είναι ακριβώς από πάνω με 10 βαθμούς, αλλά σε 9 αγώνες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α2:
Στους άνδρες:
Το Σάββατο στις 13.00:
Π.Κ.Δ. Ταύρου-Ποσειδών Λουτρακίου
Άρης Νικαίας-Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων
Ε.Α. Βόχας-Α.Σ. Η Πρόοδος
Ίφιτος Πατρών-Γ.Α.Σ. Ελευσίς
Το Σάββατο στις 16.00:
Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Δ.Α.Ο. Ταύρου
Ποσειδών Λουτρακίου-Ίφιτος Πατρών
Α.Σ. Η Πρόοδος-Άρης Νικαίας
Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Π.Κ.Δ. Ταύρου
Την Κυριακή στις 10.00:
Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Α.Σ. Το Γυμνάσιο
Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ε.Α. Βόχας
Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Ποσειδών Λουτρακίου
Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Σ. Η Πρόοδος
Την Κυριακή στις 13.00:
Άρης Νικαίας-Δ.Α.Ο. Ταύρου
Ε.Α. Βόχας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς
Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών
Στις γυναίκες:         
Το Σάββατο στις 13.00:
Ο.Ε.Α. Έδεσσας-Π.Κ.Δ. Ταύρου
Ακαδημίες Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς-Α.Ο.Σ. Τελαμών
Άρης Βούλας-Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Ταταύλα
Το Σάββατο στις 16.00:
Ο.Ε.Α. Έδεσσας-Α.Ο.Σ. Τελαμών
Π.Κ.Δ. Ταύρου-Φοίνικες Πάτρας
Ακαδημίες Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς-Α.Ο. Ταταύλα
Άρης Βούλας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Την Κυριακή στις 10.00:
Φοίνικες Πάτρας-Ακαδημίες Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς
Άρης Βούλας-Ο.Ε.Α. Έδεσσας
Α.Ο. Ταταύλα-Π.Κ.Δ. Ταύρου
Την Κυριακή στις 13.00:
Φοίνικες Πάτρας-Α.Ο.Σ. Τελαμών