Οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους

Στο κλείσιμο των εθνικών δρόμων προχωρούν σταδιακά οι αγρότες, οι οποίοι έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Βέροιας.
Δημοσίευση: 06/02/2014 - 12:04

Στο κλείσιμο των εθνικών δρόμων προχωρούν σταδιακά οι αγρότες, οι οποίοι έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Βέροιας.

Θυμίζουμε ότι οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδος είχαν απευθύνει τελεσίγραφο έως τις 12 το μεσημέρι στην κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων-εξόδων και άλλων σοβαρών ζητημάτων που αφορούν το κόστος παραγωγής. "Εάν δεν υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, θα κλείσουμε τον δρόμο στον κόμβο της Κουλούρας επ' αόριστον, ενώ δεν αποκλείεται να κατέβουμε όλοι στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούμε" ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστας Λιολιόπουλος (μέλος της Πρωτοβουλίας).

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται καθοριστικά για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, με τους Θεσσαλούς να έχουν συγκαλέσει πανελλαδική σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών για το προσεχές Σάββατο, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των μπλόκων.

Την Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσουν για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες των Σερρών, ενώ ησυχία επικρατεί- προς το παρόν -σε Δράμα, Καβάλα και στην υπόλοιπη Β. Ελλάδα.

Την ίδια μέρα αναμένεται να επισκεφθεί το μπλόκο της Νίκαιας ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας.

Πηγή: www.news.gr