Καιρός: Βροχές, καταγίδες και χιόνια

Πρόσκαιρη μεταβολή, με σποραδικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά, θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014.
Δημοσίευση: 06/02/2014 - 07:00

Πρόσκαιρη μεταβολή, με σποραδικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά, θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, το κεντρικό και βόρειο  Αιγαίο και το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως και 17 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 0 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση από 3 έως 5 και τοπικά 6  μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το βράδυ σε βορειοδυτικούς, ενώ στο Αιγαίο θα είναι αρχικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ,  από το απόγευμα όμως θα στραφούν βαθμιαία από τα νότια σε νοτιάδες με μικρή ενίσχυση.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας στο weather.gr.

Πηγή: www.news.gr