Κεφαλονιά: Νύχτα αγωνίας και ταλαιπωρίας μετά το μετασεισμό 4,2 ρίχτερ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ στους κατοίκους της Κεφαλονιάς από ένα μετασεισμό 4,2 Ρίχτερ, που ενίσχυσε το φόβο και την ανασφάλεια της επιβίωσης στους Κεφαλονίτες.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ στους κατοίκους της Κεφαλονιάς από ένα μετασεισμό 4,2 Ρίχτερ, που ενίσχυσε το φόβο και την ανασφάλεια της επιβίωσης στους Κεφαλονίτες.

Ο μετασεισμός, μάλιστα, ήρθε σε μια χρονική στιγμή, κατά την οποία οι Κεφαλονίτες προσπαθούν να επανελθουν στην καθημερινότητά τους.

Την ίδια ώρα, αυξάνεται ο αριθμός των σκηνών στους ανοιχτούς χώρους που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν τους κατοίκους, τα σπίτια των οποίων έχουν κριθεί ακατάλληλα για κατοίκηση από τους μηχανικούς, που πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους σε όλες τις περιοχές.

Παράλληλα, άλλο ένα πλοίο έχει δέσει στο Αργοστόλι με δυνατότητα φιλοξενίας 250 ατόμων, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται στο νησί και ένα κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 900 κλινών, στο οποίο θα παρέχεται και φαγητό.
Η σεισμόπληκτη Κεφαλονιά βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας, με βροχοπτώσεις και καταιγίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και σήμερα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς.

Στις έξι το απόγευμα έχει προγραμματιστεί κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά για την αποτίμηση των δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών.

Στην σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη. Επίσης θα συμμετάσχουν οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.