Περιορίζονται οι βροχοπτώσεις

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 με τις βροχοπτώσεις να περιορίζονται γρήγορα στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη, όπου και εκεί σταδιακά έως το βράδυ θα σταματήσουν
Δημοσίευση: 29/01/2014 - 07:00

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 με τις βροχοπτώσεις να περιορίζονται γρήγορα στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη, όπου και εκεί σταδιακά έως το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια, ενώ χιόνια θα πέσουν κυρίως τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -4 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα δυτικά, με ένταση στο Ιόνιο από 3 έως 5 και τοπικά νωρίς το πρωί στον Κορινθιακό 6 μποφόρ και στο Αιγαίο από 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένιση.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στο weather.gr.

Πηγή: www.news.gr