Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένουμε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, ενώ βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες θα σημειωθούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 09:00

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένουμε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, ενώ βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες θα σημειωθούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές.  Στην υπόλοιπη χώρα η κακοκαιρία θα παρουσιάσει σταδιακή ύφεση με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανότητα τοπικών βροχών. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -6 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, -1 έως 12 στη δυτική Ελλάδα, 0 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.  

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το βράδυ όμως θα εξασθενίσουν, ενώ στο Αιγαίο θα είναι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα νότια τμήματα 7 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στο weather.gr.

Πηγή: www.news.gr