Το 92% μπαίνει Facebook ενώ κινείται

Το Facebook κυριαρχεί στη ζωή μας. Ακόμη και τις ώρες που είμαστε εκτός σπιτιού, είτε και εκτός γραφείου. Τις ώρες που είμαστε στο δρόμο, στο μετρό, στον ηλεκτρικό, για ποτό ή για φαγητό, με το τηλέφωνό μας ή το tablet...

Το Facebook κυριαρχεί στη ζωή μας. Ακόμη και τις ώρες που είμαστε εκτός σπιτιού, είτε και εκτός γραφείου. Τις ώρες που είμαστε στο δρόμο, στο μετρό, στον ηλεκτρικό, για ποτό ή για φαγητό, με το τηλέφωνό μας ή το tablet…

Αυτό αποδεικνύει το γράφημα που αποκαλύπτει μέσω του Twitter, ο αναλυτής επικοινωνίας, ειδικευμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Μπένεντικτ Έβανς.

Μόλις το 8% των χρηστών του Facebook, το χρησιμοποιεί και μπαίνει σε αυτό μόνο μέσω σταθερού υπολογιστή (desktop ή laptop).

Το υπόλοιπο 92% (!) χρησιμοποιεί νέα μέσα, προγράμματα και εφαρμογές για να συνδεθεί και να δει τα μηνύματα ή τις ειδοποιήσεις του.

Το 39% χρησιμοποιεί και κινητά με λογισμικό Android, ενώ ένα 27% μπαίνει στο Facebook και από την εφαρμογή που έχει κυκλοφορήσει το ίδιο το Facebook. Στο 14% βρίσκεται το ποσοστό που μπαίνει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από το iPhone του. Ένα 6% χρησιμοποιεί το iPad του και ένα ακόμη 6% από Windows Phone και Blackberry.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.