Μ. Μπελούτσι: “Αν ήμουν ομοφυλόφιλη η ζωή θα ήταν πιο απλή”

Έχουν περάσει έξι μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου της από το Βενσάν Κασέλ, ύστερα από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης και απ' ό,τι φαίνεται η Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει την εργένικη ζωή.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου της από το Βενσάν Κασέλ, ύστερα από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης και απ’ ό,τι φαίνεται η Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει την εργένικη ζωή.

Η εκρηκτική Ιταλίδα ηθοποιός παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Corriere della Sera, όπου μίλησε για το σεξ, τη σχέση της με τις γυναίκες και το χωρισμό της με το 47χρονο Γάλλο σταρ.

“Όταν ήμουν νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ήμουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά”, δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τις γυναίκες:

“Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Όχι, δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη, όμως, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή”.

Επίσης, τόνισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της:

“Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθια και να ρισκάρω. Έτσι, νιώθω ότι πρέπει να γίνει και δεν φοβάμαι”.

Όσον αφορά το χωρισμό της με το Γάλλο ηθοποιό, η 49χρονη εξήγησε πως:

“Με το Βενσάν γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας “L’ appartement”. Υπήρχε μία ακαταμάχητη έλξη. Η σχέση όμως τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ. Σήμερα, μας ενώνει μία βαθιά αγάπη. Θα έτρεχα σε εκείνον αν είχε ανάγκη και εκείνος θα έκανε το ίδιο. Περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα στο βουνό, με τις κόρες μας”.

Πηγή:news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.