Παροδικά αυξημένη συννεφιά τη Δευτέρα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται για τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014.
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 07:00

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται για τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικά αυξημένη συννεφιά και ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη, ενώ τοπικές ομίχλες θα περιορίσουν την ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 17 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νότια με ένταση έως 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα σταδιακά θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τις βραδινές ώρες και τα 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια τμήματα 7 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στο weather.gr.

Πηγή: www.news.gr