Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νέο επεισόδιο στη Βουλή

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη βουλή με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, όπου το θέμα συζήτησης ήταν η λίστα Λαγκάρντ.

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη βουλή με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, όπου το θέμα συζήτησης ήταν η λίστα Λαγκάρντ.

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου σε κάθε απάντηση του κ. Στασινόπουλου στις ερωτήσεις της τον διέκοπτε ρωτώντας και ξαναρωτώντας διάφορα θέματα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του κ.Νεράντζη.

“Σταματήστε επιτέλους. Δεν έχετε λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα; Κρίμα την αγωγή που πήρατε από το σπίτι σας. Σε κάθε συνεδρίαση ασχολούμαστε με εσάς” είπε ο κ.Νεράντζης στην βουλευτή, η οποία αντέδρασε άμεσα!

“Είστε εκτεθειμένος και θα πρέπει να ντρέπεστε” του απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ όταν ο Μάκης Βορίδης παρενέβη για να υπερασπιστεί τον πρόεδρο, ο κ. Νεράντζης του είπε:”Αφήστε κ. Βορίδη η κυρία είναι εκτός τόπου και χρόνου”.

Η κόντρα όμως δεν σταμάτησε εκεί γιατί λίγη ώρα αργότερα και ενώ ή κυρία Κωνσταντοπουλου συνέχισε να κάνει ερωτήσεις και να παρεμβαίνει ο κ. Νεράντζης κατέβηκε από την έδρα κατευθύνθηκε στο έδρανο της και της έκλεισε το μικρόφωνο.

“Είστε πολύ εκτεθειμένος κ. Νεράντζη, θέλετε να συγκαλύψετε την υπόθεση” είπε τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ όταν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να γελούν ή κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε: “Γελάτε σε βάρος του ελληνικού λαού αλλά μετά θα κλαίτε”.

Πηγή:news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.