“Η Βαλερί είναι σαν να τη χτύπησε το τρένο υψηλής ταχύτητας”

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, η Βαλερί Τριερβελέρ, μετά τις αποκαλύψεις για τον κρυφό δεσμό του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, η Βαλερί Τριερβελέρ, μετά τις αποκαλύψεις για τον κρυφό δεσμό του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ.

Κάποια μέσα ενημέρωσης περιγράφουν την κατάστασή της “σαν να τη χτύπησε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας (TGV)”.

Οι οικείοι της υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και γι’ αυτό αποφασίστηκε να παραταθεί η παραμονή της στο νοσοκομείο, οι κακές γλώσσες λένε ότι περιμένει πρώτα να μιλήσει σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ στο διάγγελμά του για την οικονομία και μετά να κάνει την εμφάνισή της και τις όποιες κινήσεις της.

Από την πλευρά του ο Ολάντ δεν έχει διαψεύσει τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά στον κρυφό δεσμό με τη 41χρονη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ και την ύπαρξη ερωτικής φωλιάς, η οποία συνδέεται με την κορσικανική μαφία, όμως επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά κατά του περιοδικού Closer για παραβίαση της προσωπικής του ζωής.

Φίλη της, μιλώντας σε βρετανικά μέσα ανέφερε ότι “Η Βαλερί είναι σαν να τη χτύπησε ένα TGV. Οταν το έμαθε έμεινε αποσβολωμένη. Φυσικά είχε ακούσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, αλλά δεν ήθελε να τις πιστέψει”.

Σύμφωνα με άλλες ανώνυμες πηγές, η Βαλερί σε κάθε περίπτωση είναι έτοιμη να συγχωρήσει τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί από το 2007 και, όπως υπογραμμίζουν, “δεν θέλει να χτυπήσει την πόρτα σε μια έκρηξη θυμού”.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.