Αγώνας δρόμου για την επιστροφή Φιλιππίδη

Με γρήγορους ρυθμούς κινείται η ελληνική πλευρά για την επίσπευση της έκδοσης του Άγγελου Φιλιππίδη στη χώρα μας, από την Τουρκία όπου βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλτεπέ της Κωνσταντινούπολης.

Με γρήγορους ρυθμούς κινείται η ελληνική πλευρά για την επίσπευση της έκδοσης του Άγγελου Φιλιππίδη στη χώρα μας, από την Τουρκία όπου βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλτεπέ της Κωνσταντινούπολης.

Το πρωί της Δευτέρας όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση μεταφράστηκαν στην τουρκική γλώσσα, και το μεσημέρι δόθηκαν στον υπουργό Δικαιοσύνης για έλεγχο, ενώ αύριο, Τρίτη, πρόκειται να σταλούν στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, αναφέρουν στο news.gr πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, όλα είναι στο χέρι του Τούρκου εισαγγελέα, και από αυτόν εξαρτάται το πότε θα εκδοθεί τελικά στην Ελλάδα ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Θεωρητικά,  η έκδοση μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και 40 μέρες, όμως στην ελληνική πλευρά εκτιμούν ότι, λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης, η μεταγωγή του Άγγελου Φιλιππίδη θα γίνει εντός της εβδομάδας.

Για όσο διάστημα κρατήσει η διαδικασία αυτή, ο Φιλιππίδης θα συνεχίσει να κρατείται στις φυλακές Μαλτεπέ της Κωνσταντινούπολης.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου άνοιξε σήμερα με τον πρώην αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΤΤ, Μάριο Βαρότση, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του προς τον ανακριτή υποστηρίζει ότι τα επίμαχα δάνεια χορηγήθηκαν νομότυπα.

Διαβάστε ακόμα : Τι αναφέρει ο Βαρότσης στο πολυσέλιδο υπόμνημά του.

Πηγή: news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.