Αυξημένες νεφώσεις τη Δευτέρα στη χώρα

Νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και στα νότια θα είναι αυξημένες, αναμένουμε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή, με σποραδικές βροχές στο νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά και στην περιοχή του νοτιοδυτικού Αιγαίου.

Νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και στα νότια θα είναι αυξημένες, αναμένουμε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή, με σποραδικές βροχές στο νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά και στην περιοχή του νοτιοδυτικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα την Τρίτη θα κινηθούν ανατολικότερα.  

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 και τοπικά 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 3 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.    

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι κυρίως νοτιοανατολικοί με ένταση από 3 έως 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ, ενώ στην περιοχή του Πατραϊκού κόλπου θα πνέουν από τα ανατολικά έως και 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στo νότιο Αιγαίο θα είναι ανατολικοί – βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στο weather.gr.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.