Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 60χρονη αμερικανίδα βιολόγος

Φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στα νύχια της.

Στοιχεία που θα φέρουν πιο κοντά στο «φως» τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας στην Κρήτη της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, αναμένουν οι αρχές από το DNA που έλαβαν από το σώμα της και το οποίο δεν είναι δικό της.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, μετά από απόφραξη στόματος και μύτης από τον ή τους δράστες και δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο σεξουαλικού εγκλήματος. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ελήφθησαν δείγματα για εργαστηριακή εξέταση, όπως και δείγμα DNA, ενώ μετά το πέρας της πολύωρης ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε χθες, θα γίνουν και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε, για να κρατηθεί στη ζωή, αποσπώντας βιολογικό υλικό του ή των δραστών, που κατά πάσα πιθανότητα βρέθηκε στα νύχια της. Το θύμα σύμφωνα με φίλους και συνεργάτες της ήταν αθλητικός τύπος και γυμναζόταν συστηματικά, εξ ου και δεν εξέπληξε κανέναν το γεγονός, ότι θα έτρεχε στην τριγύρω περιοχή λίγες ώρες πριν την παρουσίαση μιας επιστημονικής εργασίας της.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, η 60χρονη δεν δολοφονήθηκε στο τούνελ που βρέθηκε στο Μάλεμε, αλλά κάπου αλλού και ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το άψυχο σώμα της εκεί, περίπου 10 χλμ. μακριά από το Κολυμπάρι Χανίων και σε διαδρομή 60 μέτρων μέσα στη γη, από την πρώτη μέρα που αγνοείτο.

Πηγή
: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.