Νεφώσεις και τοπικές βροχές τη Δευτέρα στην Ελλάδα

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο Κεντρικό Ιόνιο και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο Κεντρικό Ιόνιο και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. Τοπικά έντονα φαινόμενα αναμένονται τις μεσημεριανές και απογευματινές στη Στερεά και στην Πελοπόννησο και τις βραδινές ώρες στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Παροδικές χαλαζοπτώσεις είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, στη Θράκη και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 15 έως 30, στην Ήπειρο από 16 έως 29 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 32, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στη Ρόδο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται πρόσκαιρα να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις θερμές ώρες της ημέρας και αυξημένη πιθανότητα καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Πηγή: www.meteo.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.