Με Τζιμπούρ και Φουστέρ στη Λιβαδειά

Τόσο ο Ράφικ Τζιμπούρ όσο και ο Νταβίδ Φουστέρ συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό που θ' αρχίσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί απευθείας απ' το novasports 1.

Τόσο ο Ράφικ Τζιμπούρ όσο και ο Νταβίδ Φουστέρ συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό που θ’ αρχίσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το novasports 1. Αντιθέτως, ο Φραν Γέστε κρίθηκε ανέτοιμος και δεν βρίσκεται στην 18μελή αποστολή που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στη Λιβαδειά θα ταξιδέψουν οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Πλην του Γέστε, δεν υπολογίζονται οι Φέισα, Μακούν, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Χολέβας, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος και Ζαραδούκας, οι οποίοι θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν, την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί.

Να σημειωθεί πως ο Ιμπαγάσα, υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης σε εξετάσεις στο Θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθεί και απεικονιστικά η πορεία της αποκατάστασής του. Και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Οι Φέισα, Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας