Η Γλυφάδα “ξηλώνει” τα καλάθια (φωτογραφίες)

Στο αμήν έφτασε ο Δήμος Γλυφάδας με τους απερίσκεπτους που συναθροίζονταν σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της περιοχής και έλαβε τα μέτρα του.

Ο Δήμος Γλυφάδας είναι από τους Δήμους που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού, με απολυμάνσεις στα σχολεία, στους δρόμους, σε κάδους απορριμάτων, σε αθλτικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του Δήμου. 

Στη συνέχεια και πριν γίνει κανονισμός του Κράτους, αποφασίστηκε να κλείσουν οι παιδικές χαρές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή. Οι έρευνες και η λογική λένε ότι αυτό δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί στο άμεσο μέλλον, αλλά ο Δήμος προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να περιοριστούν οι πιθανότητες.

Και για να το κάνει αυτό αναγκάζεται καθημερινά να προσπαθεί να συνετίσει τους όποιους ασυνείδητους πολίτες της περιοχής. Αποτέλεσμα; Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες, ο αντίδήμαρχος Γλυφάδας και πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Περικλής Δορκοφίκης να αναγκάζεται να “ξηλώνει” ο ίδιος τα καλάθια από κεντρική ανοιχτή αθλητική εγκατάσταση της περιοχής, στην οποία παρά τους περιορισμούς κάποιοι ασυνείδητοι συνέχιζαν να συναθροίζονται για να παίξουν μπάσκετ.

Το μήνυμα του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, τα λέει όλα:

“Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι – μικροί αλλά και μεγάλοι – συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι.

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγαλη δυσκολία που αντιμετωπίουμε αυτή την περίοδο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.