Σημαντικές παρουσίες και μοναδική ενέργεια στα εγκαίνια του περιπτέρου του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην 84η ΔΕΘ!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στη ΔΕΘ αφήνοντας το δικό του ενεργειακό αποτύπωμα

  • Τα εγκαίνια του περιπτέρου στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς 

Καλεσμένοι και επισκέπτες, γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο τα λαμπερά εγκαίνια του περιπτέρου του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην 84η ΔΕΘ!

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίοςεπισκέφτηκε το εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές της και με μοναδική τεχνική συμμετείχε σε έναν αγώνα διαδραστικού τένις.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου τέλεσαν ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Γιάννη Μητρόπουλο, παρουσία σημαντικών καλεσμένων και πλήθος επισκεπτών. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος ανέφερε:

«Είναι η δεύτερη κατά σειρά συμμετοχή της εταιρείας σε αυτό τον κορυφαίο θεσμό και νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι. Πέρσι είχαμε τη χαρά να συμπέσει χρονικά η Διεθνής Έκθεση με τα εγκαίνια του καταστήματός μας στη Θεσσαλονίκη, τον πρώτο σταθμό στη γεωγραφική μας εξάπλωση και γι’ αυτό η συμμετοχή μας στη ΔΕΘ θα είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης επιλέγουν πλέον σταθερά την εταιρεία μας, έναν ενεργειακό πάροχο με σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και ιστορία 160 ετών.»

Το «παρών» στα εγκαίνια του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έδωσε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων κα Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Το περίπτερο του Φυσικού Αερίου επισκέφθηκαν, επίσης, ο Ευρωβουλευτής Θ. Ζαγοράκης, η Βουλευτής Ν. Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων/νος Ζέρβας και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της πόλης.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης επιλέγουν πλέον σταθερά την εταιρεία μας, έναν ενεργειακό πάροχο με σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και ιστορία 160 ετών.

Γενικός Διευθυντής,

Γιάννης Μητρόπουλος


Πλήθος επισκεπτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Χρήστου Φερεντίνου που ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και δημιούργησαν το δικό τους ενεργειακό αποτύπωμα στο διαδραστικό γήπεδο τένις, το οποίο μάλιστα μοιράστηκαν στα social media (#shareyourenergy).

Το Φυσικό Αέριο πραγματοποιεί διαγωνισμό για τους επισκέπτες της ΔΕΘ καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης και 5 τυχεροί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς!

Διάρκεια: 7-15 Σεπτεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 16:00-22:00 τις καθημερινές και 10:00-22:00 τα Σαββατοκύριακα

Χώρος Ιδιαίτερης Προβολής 13Α

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Με κληρονοµιά που ξεπερνά τα 160 χρόνια και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ ανταγωνιστικό  πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η Φυσικό Αέριο  Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.

Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και  συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της  δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις  συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η EuropAssistance και η Inter american, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας  ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα  υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και  εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες  ανάγκες. Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική,  συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των  πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.