Έκρηξη με «άρωμα τρομοκρατίας» στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου (video)

Ο κ. Παπαδήμος άνοιξε παγιδευμένο φάκελο - Έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και τα κάτω άκρα.

Ο κ. Παπαδήμος άνοιξε παγιδευμένο φάκελο – Έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και τα κάτω άκρα.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Η έκρηξη σημειώθηκε ενώ το όχημα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Μάρνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο ο κ. Παπαδήμος, όσο και ο οδηγός του και άλλοι επιβαίνοντες στο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο κ. Παπαδήμος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο αφού φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου και των άλλων δυο τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Τα τραύματα είναι επιφανειακά και δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο. Ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Φαίνεται πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση καθώς η έκρηξη οφείλεται σε φάκελο που άνοιξε ο κ. Παπαδήμος ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της έκρηξης δείχνουν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο κ. Παπαδήμος έχει ζημιές. Καθώς το αυτοκίνητο είναι θωρακισμένο, εκφράζονται ανησυχίες για την κατάσταση των τραυματιών αφού η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή.

Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας της Τράπεζας της Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος υπήρξε διοικητής της ΤτΕ.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο η επίθεση να είναι μέρος μιας σειράς επιθέσεων που είχε κάνει η οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η οργάνωση απέστειλε μαζικά δέματα προς αξιωματούχους, με ονόματα Ελλήνων πολιτικών ως αποστολείς.

Το βασικό ερώτημα τώρα είναι πώς έφτασε ο παγιδευμένος φάκελος στα χέρια του κ. Παπαδήμου αλλά και αν υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι παγιδευμένοι φάκελοι, είτε μέσα στο όχημα, είτε αν έχουν σταλεί σε άλλους αξιωματούχους.

Πηγή: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.