«Here and Now»: Η νέα σειρά του οσκαρικού Alan Ball αποκλειστικά στη Nova!

Ο βραβευμένος με Oscar και Emmy, Alan Ball δημιούργησε τη νέα σειρά της HBO «Here and Now» που κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, αποκλειστικά στη Nova!

Ο βραβευμένος με Oscar και Emmy, Alan Ball δημιούργησε τη νέα σειρά της HBO «Here and Now» που κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, αποκλειστικά στη Nova! Η σειρά «Here and Now» έρχεται από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, στο Novacinema4HD. Η νέα σειρά της HBO θα προβάλλεται και σε Prime Time προβολή από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:30 επίσης στο Novacinema4HD!

Η σειρά «Here and Now» περιγράφει την πολυφυλετική οικογένεια μίας δικηγόρου και του συζύγου της, καθηγητή φιλοσοφίας, που ζουν με τα τέσσερα παιδιά τους. Η οικογένεια τους απαρτίζεται από το βιολογικό τους παιδί και τα τρία παιδιά τους που έχουν υιοθετήσει και κατάγονται από την Σομαλία, το Βιετνάμ και την Κολομβία. Οι  δεσμοί, όμως, της οικογένειας θα δοκιμαστούν όταν ένα από τα παιδιά αρχίζει να βλέπει πράγματα που τα υπόλοιπα δεν μπορούν. “Here and Now” …ξεκινάει η ιστορία.

Ο παραγωγός της σειράς Alan Ball έχει βραβευτεί με Oscar και Χρυσή Σφαίρα για την ταινία «American beauty», ενώ έχει δημιουργήσει τις επιτυχημένες σειρές της HBO «Six feet under» και «True Blood». Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς «Here and Now» πλαισιώνουν οι οσκαρικοί Tim Robbins και Holly Hunter καθώς και οι Jerrika Hinton, Daniel Zovatto και Raymond Lee.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ τα επεισόδια της σειράς, μετά την προβολή τους, θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο 
Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide 
Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 
Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 
Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο του καναλιού Novalifε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.