“Μασάζ” Σαμαρά σε βουλευτές στο καφενείο της Βουλής

Στο καφενείο της Βουλής βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με περισσότερους απο 20 βουλευτές της ΝΔ.

Στο καφενείο της Βουλής βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με περισσότερους απο 20 βουλευτές της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ελληνική προεδρία, ενώ φέρεται να επισήμανε και το καλό κλίμα που υπάρχει στο εξωτερικό για τη χώρα μας.

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού στο καφενείο της Βουλής, αλλά και στα ορεινά έδρανα στην αίθουσα της ολομέλειας για χαλαρή συζήτηση με τους βουλευτές, έγινε στην προσπάθεια τόνωσης του ηθικού της ΚΟ του κόμματος εν όψει του κρατικού προϋπολογισμού του 2014 που ψηφίζεται το Σάββατο τα μεσάνυχτα.

Μάλιστα μετά την κουβέντα με τους «γαλάζιους» βουλευτές ο κ. Σαμαράς εισήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας και δεν κάθισε στο πρωθυπουργικό έδρανο, αλλά στα ορεινά της αίθουσας με βουλευτές.

Στόχος να καμφθούν οι αντιδράσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς.

Στην πρωθυπουργική παρέα βρέθηκαν μαζί με τον κ. Σαμαρά και ο στενός συνεργάτης του Χρ. Λαζαρίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Αθ. Μπούρας και πολλοί βουλευτές.

 Στο… πηγαδάκι που στήθηκε, ο πρωθυπουργός μετέφερε ένα κλίμα αισιοδοξίας στους περίπου 20 βουλευτές, τόσο για την ανάκαμψη, όσο και για μια θετική έκπληξη σε σχέση με το πλεόνασμα, στην οποία θα αναφερθεί στην ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή.

Ο κ. Σαμαράς στάθηκε στην επανεκκίνηση των έργων για τους μεγάλους οδικούς άξονες, οι συμβάσεις για τα οποία θα έρθουν στη Βουλή τις επόμενες ημέρες, και μίλησε για πολλαπλασιαστικά οφέλη, μείωση της ανεργίας και αύξηση των θέσεων εργασίας.

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που θα δώσει μια νέα ώθηση στη χώρα, φέρεται να είπε ο κ. Σαμαράς.

Επίσης, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτή η προεδρία θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της χώρας σε διεθνές επίπεδο και θα της δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει και άλλους συμμάχους στην προσπάθεια που κάνει.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.