Το Ε TV αποκλειστικά μέσω Nova

Ένα ακόμη κανάλι εθνικής εμβέλειας, το Ε TV, διατίθεται πλέον αποκλειστικά για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Nova και Nova 3Play.

Ένα ακόμη κανάλι εθνικής εμβέλειας, το Ε TV, διατίθεται πλέον αποκλειστικά για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Nova και Nova 3Play. Το ψυχαγωγικό 24ωρο κανάλι εκπέμπει πλέον αποκλειστικά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova, σε όλη την Ελλάδα από τη θέση 113 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης σε περιεχόμενο υψηλού ενδιαφέροντος για το ελληνικό κοινό από την πρώτη συνδρομητική τηλεόραση της χώρας.

Το Ε TV προβάλλει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, επιλεγμένες ξένες ταινίες και σειρές καθώς και αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Το Σαββατοκύριακο προβάλλει ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τις 10:00 έως τις 17:00. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος ενώ ο καταξιωμένος Γιώργος Τράγκας αναλύει την πολιτική επικαιρότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο μέσω μίας καθημερινής και 2 εβδομαδιαίων εκπομπών.

Μία ακόμη αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές της Nova. 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης