Παν. Αιγαίου: Βραβεύθηκαν τρεις φοιτητές για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Τρεις προπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακρίθηκαν στον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη "Νίκος Αναλυτής", για την εργασία τους.
Δημοσίευση: 10/05/2014 - 15:21

Τρεις προπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακρίθηκαν στον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη "Νίκος Αναλυτής", για την εργασία τους με θέμα:

'ΛΕΣΒΟΣ: Επιχειρήσεις και Κοινωνία στη Νησιωτική Οικονομία'.

Στην εργασία αποτυπώνονται 21 προτάσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής ευθύνης, την ανασυγκρότηση της λεσβιακής οικονομίας και την ενιαία προώθηση του τουριστικού προϊόντος 'Λέσβος', με έμφαση στη γαστρονομία, την απαράμιλλη φύση του νησιού και στις λαϊκές παραδόσεις.

Η νικήτρια εργασία υπεβλήθη από τους:

Γαβριέλα Κελαϊδή - Τμήμα Περιβάλλοντος

Φραγκίσκο Μαρκοζάνες - Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας

Περικλή Χατζηνάκο - Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά το κύριο χαρακτηριστικό των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου που είναι, η ανάπτυξη νέων γνωστικών αντικειμένων, συνήθως διεπιστημονικών, τα οποία ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, όσο και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των φοιτητών του για σπουδές υψηλής επιστημονικής αξίας, σε συνδυασμό με άριστες προοπτικές επαγγελματικής ανάδειξης. Και όλα αυτά σ ένα εξαιρετικά φιλόξενο νησιωτικό περιβάλλον.

Οι τρεις νικητές του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ "Νίκος Αναλυτής" βρίσκονται στο Στρασβούργο, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Νέων-ΕΥΕ2014, από 9-11 Μαΐου 2014, ενόψει του εορτασμού της «Ημέρας της Ευρώπης».

Πηγή: news.gr