Τσίπρας: Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε στους δρόμους

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη, κατηγορώντας τον ότι κρύβεται.
Δημοσίευση: 04/05/2014 - 21:33

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη, κατηγορώντας τον ότι κρύβεται.

"Αναρωτιέμαι, όμως, ο κ. Σαμαράς που είναι; Διότι είναι κρίμα, μπήκε και η Άνοιξη, κι αυτός δε τολμά να βγει έξω από το Μαξίμου να τον δει λίγο ο ήλιος και το φως" τόνισε.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι: "Κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες του Μαξίμου, αυτές που γράφουν και τα δελτία των 8".

Για τις ευρωεκλογές είπε ότι: "δεν κινδυνεύει η παρουσία της χώρας στην ευρωζώνη, όπως θέλουν να σας τρομοκρατήσουν. Αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια η κυριαρχία του ελληνικού κράτους, είναι η ίδια η εθνική μας ανεξαρτησία.
Διακυβεύεται η ίδια μας η ζωή, το μέλλον αυτού του τόπου από αυτούς που του έχουν βάλει πωλητήριο και από τα κοράκια που είναι έτοιμα να τα πάρουν όλα".

Κάλεσε τους πολίτες να κλεσουν τις τηλεοράσεις και είπε: "Αφήστε τους στην συκοφαντία και στην επιχείρηση εκφοβισμού. Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε στους δρόμους. Πόρτα πόρτα. Μιλήστε στους απλούς ανθρώπους, στους συμπολίτες σας. Έχουμε και τα πρόσωπα και το πρόγραμμα. Θα τα αλλάξουμε όλα στην Ελλάδα. Θα φτιάξουμε από την αρχή αυτόν τον τόπο. Θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς και στην Ευρώπη. Προς όφελος του κόσμου της εργασίας. Προς όφελος των μεσαίων και χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων. Προς όφελος των νέων, των ανέργων και των συνταξιούχων. Αυτό είναι το δικό μας χρέος. Αυτό είναι το μόνο χρέος που εμείς αναγνωρίζουμε. Αυτό το χρέος θα ξεπληρώσουμε εμείς".
Μιλώντας στην Κοζάνη και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε ότι: "Δε τολμά να μιλήσει με το λαό, ούτε καν με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Κυκλοφορεί μόνο σε απολύτως προφυλαγμένο και αποστερημένο περιβάλλον

Υπάρχει μόνο σε άρθρα σε κυριακάτικες εφημερίδες.

Υπάρχει σε ανακοινώσεις του Μαξίμου, σε διαγγέλματα και μονολόγους.

Υπάρχει στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής.

Υπάρχει στην αγκαλιά της τρόικας και της κυρίας Μέρκελ.

Υπάρχει σε κάθε μια από τις εκατοντάδες σελίδες των μνημονίων που ψήφισε και που ετοιμάζεται να ψηφίσει.

Στον λαό όμως, δεν υπάρχει.

Στην Βουλή δεν υπάρχει.

Στον διάλογο δεν θα προσέλθει.

Στο debate δεν θα τον δείτε.

Κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες του Μαξίμου, αυτές που γράφουν και τα δελτία των 8.

Όσο όμως ο κύριος πρωθυπουργός κρύβεται, απαξιώνοντας Βουλή, θεσμούς, δημοκρατία, ;oσο πιο πολύ προσπαθεί να κτίσει το κράτος εκτάκτου ανάγκης, όσο προσπαθεί να μας κάνει μπανανία, τόσο πιο κοντά έρχεται η μέρα εκείνη που θα φύγει.

Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν. Η υπομονή του λαού τελείωσε. Και μαζί της, τελειώνει η πιο υποταγμένη, η πιο εθελόδουλη, η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων".

πηγή:news.gr