Ανοιξιάτικος ο καιρός την Τετάρτη

Καλός και ζεστός αναμένεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, με λίγες σποραδικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά τμήματα, ενώ τις πρωινές ώρες θα επικρατεί κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα.

Καλός και ζεστός αναμένεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, με λίγες σποραδικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά τμήματα, ενώ τις πρωινές ώρες θα επικρατεί κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή μεταβολή με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 22 και τοπικά 24 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 22 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως και 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά με ένταση από 3 έως 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι ενισχυμένο φτάνοντας το βράδυ και τα 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.