Άνδρας με πρόβλημα αναπηρίας κλήθηκε τρεις φορές στο στρατό!


Άνδρας, ετών 35, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας δεν μπορεί να… ξεμπλέξει από τον ελληνικό στρατό ακόμη και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα trikalanews.gr, ο 35χρονος κλήθηκε το 2008 να υπηρετήσει ως επίστρατος στο ελληνικό στράτευμα.

Τότε, ο 35χρονος, κατέθεσε δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν την αναπηρία του και απαλλάχθηκε από την κλήτευση.

Εντός του Μαρτίου όμως, δέχτηκε κλήτευση εκ νέου για να εμφανισθεί εντός δέκα ημερών και να υπηρετήσει ως επίστρατος στη ΣΜΥ Τρικάλων για έξι μέρε.

Στο μεταξύ, ταυτόχρονα του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών επιπλέον υπηρέτησης στον Ελληνικό Στρατό, επειδή δεν προσήλθε να υπηρετήσει στην στρατιωτική του μονάδα το 2008 ως επίστρατος και κρίθηκε λιποτάκτης!

Προφανώς, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, τα σχετικά έγγραφα της απαλλαγής του 35χρονου Τρικαλινού το 2008 κάπου έχουν χαθεί και, όπως φαίνεται, θα κληθεί να “δώσει μάχη” για να βρεθούν και να αποκαλυφθούν και ταυτόχρονα να απαλλαγεί ο ίδιος εκ νέου τόσο από την εξαήμερη υπηρέτηση, όσο και από την εξάμηνη ποινή λιποταξίας.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο θεσμός του επίστρατου δεν ισχύει για όλους όσους έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις… Ο 35χρονος διεκδικεί δηλαδή, συν τοις άλλοις και Όσκαρ ατυχίας…

πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.