Πρώτος και άνετος στον τελικό ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε επίδειξη δύναμης και πήρε ως πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων του παγκοσμίου κυπέλλου της Μελβούρνης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε επίδειξη δύναμης και πήρε ως πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων του παγκοσμίου κυπέλλου της Μελβούρνης. Ο Έλληνας αθλητής συγκέντρωσε 15.058 βαθμούς και το Σάββατο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Πετρούνιας χρειάζεται τρία χρυσά μετάλλια, στις διοργανώσεις της Μελβούρνης, του Μπακού στις 12 Μαρτίου και στη Ντόχα στις 18 του ίδιου μήνα, για να ισοφαρίσει τον Γιανγκ Λιου στις νίκες και να τον προσπεράσει στην παγκόσμια κατάταξη. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει στη δεύτερη θέση, η οποία θα του δώσει μόνο υπό προϋποθέσεις το εισιτήριο για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Ο 29χρονος αθλητής θα αγωνιστεί πέμπτος στον τελικό του Σαββάτου. Αντίπαλοί του θα είναι οι Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,700 β.), Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (Ιράν, 14,633 β.), Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος, 14,500 β.), Κιου Τσουνγκ Νγκ (Χονγκ Κονγκ, 14,333 β.), Χαμζά Γιλμάζ (Τουρκία, 13,200 β.), Ντέβι Ντάισον (Νέα Ζηλανδία, 13,033 β.), Ρικ Γιάκομπς (Ολλανδία, 12,766 β.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.