Τριπλή ελληνική επιτυχία στις εκλογές της European Gymnastics

Σημαντική εκπροσώπηση θα έχει η ελληνική γυμναστική στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, έπειτα από την εκλογή τριών Ελλήνων υποψηφίων σε ισάριθμες Επιτροπές της European Gymnastics.

Στο 29ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που διοργανώθηκε στην Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας (2-3 Δεκεμβρίου), το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και διεθνής κριτής Νίκος Προβιάς εξασφάλισε την τρίτη διαδοχική θητεία του ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών, ο διεθνής κριτής Δημήτρης Πολύζος εξελέγη για πρώτη φορά ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής, ενώ ο ορθοπεδικός ιατρός των Εθνικών ομάδων Οδυσσέας Παξινός αναδείχθηκε Πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της European Gymnastics, της οποίας υπήρξε μέλος την τελευταία πενταετία.
 
Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής ήταν υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της European Gymnastics, που είχε και τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, και η Μαρία Παπαδοπούλου διεκδίκησε την επανεκλογή της στην Τεχνική Επιτροπή Γυμναστικής για Όλους, αλλά δεν κατέλαβαν μία από τις εκλόγιμες θέσεις.
 
Στον προεδρικό θώκο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής επανεξελέγη ο Αζέρος Φαρίντ Γκαγίμποφ συγκεντρώνοντας το σύνολο των ψήφων, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για το αξίωμα.
 
Το Συνέδριο της Αλμπουφέιρα σηματοδότησε, επίσης, την ολοκλήρωση της επιτυχημένης θητείας του πρώην Προέδρου και νυν εκπροσώπου της Ε.Γ.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Θανάση Βασιλειάδη στα διοικητικά όργανα της European Gymnastics, της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος τα πέντε τελευταία χρόνια (2018-2022) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής την αμέσως προηγούμενη τετραετία (2014-2017).
 
Σε όλα τα θεσμικά όργανα, η θητεία των νεοεκλεγέντων θα έχει τριετή αντί για τετραετή διάρκεια (Ιανουάριος 2023 – Δεκέμβριος 2025), επειδή οι αρχαιρεσίες καθυστέρησαν να διεξαχθούν κατά έναν χρόνο λόγω της πανδημίας.
 
Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας απευθύνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Έλληνες υποψηφίους που εξελέγησαν στις Επιτροπές της European Gymnastics και τους εύχονται καλή επιτυχία στη θητεία τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.