Άλλο ένα εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης, από τον Σταύρο Γκίνη

Ο νεαρός πρωταθλητής των κρίκων Σταύρος Γκίνης προστέθηκε στη λίστα των Ελλήνων εκπροσώπων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Λίβερπουλ, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου.

Ο 20χρονος αθλητής έλαβε ονομαστική πρόσκληση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) ως επιλαχών για το αγώνισμα των κρίκων, κερδίζοντας αυτό το προνόμιο χάρη στην συμμετοχή του στα παγκόσμια κύπελλα της περασμένης άνοιξης, στα οποία βρέθηκε σε δύο περιπτώσεις πολύ κοντά στη βαθμολογούμενη 12άδα της παγκόσμιας κατάταξης, τερματίζοντας 13ος τόσο στο Κότμπους όσο και στο Κάιρο.
 
Μαζί με τον Γκίνη, στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης θα πάρουν μέρος άλλοι επτά Έλληνες πρωταθλητές, που κατέκτησαν την ονομαστική πρόκριση είτε μέσω της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων είτε μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Στους άνδρες τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Απόστολος Κανέλλος (σύνθετο ατομικό), Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο και μονόζυγο), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), και Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), ενώ στις γυναίκες οι Ελβίρα Κατσάλη (σύνθετο ατομικό), Κωνσταντίνα Μαραγκού (ασύμμετροι ζυγοί) και Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί).
 
Το εισιτήριο για το Λίβερπουλ είχε κερδίσει, επίσης, ο Αντώνης Τανταλίδης στις ασκήσεις εδάφους, ο οποίος όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική λίστα των δηλωθέντων αθλητών λόγω τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.