Ελπιδοφόρο «βάπτισμα του πυρός» για τη νέα γενιά της ενόργανης στη Μερσίνη

Πρωτόγνωρη εμπειρία αποτέλεσε για τους νεαρούς εκπροσώπους της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής η συμμετοχή στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της Μερσίνης, στην Τουρκία, όπου οι περισσότεροι είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μία διεθνή διοργάνωση αυτού του επιπέδου.

Η δεύτερη ημέρα των προκριματικών του Τσάλεντζ Καπ λίγο έλειψε να φέρει άλλο ένα εισιτήριο για τους τελικούς των οργάνων, από τον Χρήστο Τσιγγελίδη στους κρίκους, αλλά σε κάθε περίπτωση έδωσε ένα πολύ σημαντικό εφόδιο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» με τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.
 
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία ανδρών ο Χρήστος Τσιγγελίδης άγγιξε την πρόκριση στους κρίκους (κατετάγη 9ος με 13,200 β.), μένοντας εκτός προνομιούχου οκτάδας για μόλις 0,050 β., ενώ ο Απόστολος Κανέλλος πήρε 11,200 β. στο μονόζυγο. Στις γυναίκες, τα προγράμματά τους παρουσίασαν η Ελβίρα Κατσάλη στη δοκό ισορροπίας (10,400 β.) και στο έδαφος (10,700 β.), καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Βασιλική Κυρλίδου επίσης στη δοκό (9,050 β.) και στο έδαφος (10,500 β.).
 
Η αυλαία των αγώνων πέφτει στη Μερσίνη αύριο, Κυριακή (12/09), με τους τελικούς οργάνων, όπου θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση από την Ελβίρα Κατσάλη στους ασύμμετρους ζυγούς, έπειτα από την είσοδό της στην οκτάδα των φιναλίστ στην πρεμιέρα της Παρασκευής (10/09).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.