Ευχαριστήρια δήλωση του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Θανάση Σταθόπουλου προς τον Σπύρο Καπράλο

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο εξέφρασε με δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος, σε αναγνώριση της πολύτιμης και διαρκούς συμπαράστασης του κ. Καπράλου και της Ε.Ο.Ε. προς την ελληνική Γυμναστική.

Η δήλωση του Προέδρου της Ε.Γ.Ο., κ. Σταθόπουλου:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο και ολόκληρη την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για την ιδιαίτερα σημαντική βοήθειά του προς τις Εθνικές ομάδες της Γυμναστικής, τόσο για την οικονομική ενίσχυση με την οποία η Ομοσπονδία μας αγόρασε όργανα νέων προδιαγραφών στο πρόσφατο παρελθόν, καλύπτοντας μία ανάγκη για την οποία δεν έχουμε λάβει καμία αρωγή από την Πολιτεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όσο και με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στην Ε.Γ.Ο. για την κάλυψη των εξόδων των ελληνικών αποστολών στα τρέχοντα προ-Ολυμπιακά τουρνουά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Ε.Ο.Ε. θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή των Εθνικών ομάδων στις διοργανώσεις αυτές, με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε εισπράξει χρήματα από την ετήσια τακτική επιχορήγηση της Γ.Γ.Α. προς την Ομοσπονδία μας.


Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο κ. Καπράλος και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελούν τον πιο σταθερό σύμμαχο της Ε.Γ.Ο. και τους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη και διαρκή υποστήριξη που μας προσφέρουν. Κάθε επιτυχία της ελληνικής Γυμναστικής θα είναι και δική τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.