Κασκανιώτη: Στη Nova κάθε ημέρα, είναι η Ημέρα της Γυναίκας!

Κατερίνα Κασκανιώτη… Μια γυναίκα, μια εργαζόμενη, μια μητέρα! Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Διευθύντρια Pay TV, μία από τις ελάχιστες γυναίκες managers στον χώρο της τηλεόρασης, μίλησε στο ένθετο τηλεοπτικό περιοδικό του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» για το πως αντιμετωπίζουν στη Nova τη γυναίκα, τι σπέσιαλ αφιερώματα ετοίμασε η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, αλλά και να μας αναλύσει το δικό της ρόλο. 

Κατερίνα Κασκανιώτη… Μια γυναίκα, μια εργαζόμενη, μια μητέρα! Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Διευθύντρια Pay TV, μία από τις ελάχιστες γυναίκες managers στον χώρο της τηλεόρασης, μίλησε στο ένθετο τηλεοπτικό περιοδικό του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» για το πως αντιμετωπίζουν στη Nova τη γυναίκα, τι σπέσιαλ αφιερώματα ετοίμασε η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, αλλά και να μας αναλύσει το δικό της ρόλο. 

«H θέση και ο ρόλος της γυναίκας στις δυτικές κοινωνίες πέρασε από διαφορετικά στάδια και πολλαπλά επίπεδα. Είναι πρόσφατοι οι αγώνες που έδωσε η γυναίκα για να διεκδικήσει  δικαιώματα στην οικονομική αυτονομία, στην επαγγελματική εξέλιξη, στην ισότητα και στο σεβασμό. Την δυναμική πλευρά των γυναικών που υπηρετούν με ζήλο και υπευθυνότητα τους στόχους τους σε διαφορετικούς τομείς,  αναδεικνύουμε στη Νova  μέσα από ένα πολύπλευρο πρόγραμμα, που σχεδιάσαμε το Μάρτιο» ανέφερε αρχικά η κα. Κασκανιώτη. 

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «A Woman’s World.  Έτσι ονομάσαμε την ειδική κατηγορία ταινιών στο Nova on demand και την αφιερώσαμε σε δυναμικές, ξεχωριστές, γυναίκες, που εμπνέουν και αποτελούν πρότυπα σε πολλαπλές εκφάνσεις της κοινωνίας.  Χαρακτηριστικές προσωπικότητες όπως η Κέι Γκράχαμ, πρώτη γυναίκα εκδότης εφημερίδας  που καλείται να διαχειριστεί πολιτικό σκάνδαλο, η τολμηρή σεφ Τζούλια Τσάιλντ,  η αντισυμβατική συγγραφέας του Φρανκεστάιν, «Mary Shelley» ,  η ιδιαίτερη γαλλίδα μυθιστοριογράφος Γκαμπριέλ Κολέτ, η εμβληματική Αμερικανίδα  δικηγόρος  που αγωνίστηκε για την ισότητα, Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ.   

Ακόμη  όλα τα επεισόδια των απόλυτα αγαπημένων σειρών «Good Wife», «Big Little Lies ΙΙ», και φυσικά η μοναδική Έλεν Ντε Τζένερις.  

Στο πλαίσιο προώθησης του γυναικείου αθλητισμού και ιδιαίτερα του γυναικείου ποδοσφαίρου, προβάλλαμε τις γυναίκες της Εθνικής ομάδας μας στον  αγώνα ΕΪΡΕ – Ελλάδα για την προκριματική φάση του Euro 2021. Την πρώην τερματοφύλακα και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών, Ελένη Πελετίδου, υποδέχεται σήμερα (20:15), ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου στην εκπομπή της «Καλύτερα Γίνεται – Ηγέτες και Μέντορες», στο Novalifε. 

Παράλληλα η νέα σειρά «Sports Woman» κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 15:00 (και κάθε Κυριακή), από το Novasports3HD. Η σειρά είναι αφιερωμένη σε γυναίκες που αλλάζουν την ιστορία των sports! 

Το κανάλι MyZen TV, το οποίο προβάλλεται στην Ελλάδα μόνο από τη Nova, γιορτάζει και αυτό με τη σειρά του την Ημέρα της Γυναίκας με ένα αφιέρωμα σε γυναίκες που ζουν τον καλύτερο τους εαυτό». 

Και αφού μας ανέλυσε με τον ιδανικότερο τρόπο γιατί στη Nova κάθε ημέρα είναι μέρα της Γυναίκας η κα. Κασκανιώτη αναφέρθηκε και στο δικό της ρόλο στη Nova, το μοναδικό προορισμό για κάθε γυναίκα!

«Έχω την τύχη να είμαι στη Nova πολλά χρόνια και να συνεργάζομαι με μία ομάδα καταπληκτικών ανθρώπων/επαγγελματιών, με τους οποίους αφενός μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη δουλειά μας και αφετέρου έχουμε την ίδια όρεξη  να δημιουργούμε και να προσφέρουμε ψυχαγωγία.  Ανήκω κι εγώ στην κατηγορία των γυναικών που οι ώρες της μέρας δεν αρκούν για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μου.  Οπότε η Nova είναι η πιο πιστή μου παρέα γιατί  μπορώ να δω ζωντανά  ή σε πρώτη προβολή ή σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική, τώρα ή σε λίγο ή όποια στιγμή επιλέξω,  σε όποια συσκευή και σε όποιο σημείο βρίσκομαι, αυτό που θέλω.  Ναι,  ως εργαζόμενη μητέρα, με  τη Νova  ‘’ζεις καλύτερα’’ και Ναι, οι γυναίκες στη Νοva έχουν κάθε μέρα την τιμητική τους»!  

Τι λένε οι γυναίκες αυτό το μήνα  στη Nova: 

  • Kay Graham (Η Meryl Streep στην ταινία Washington Post): “Αυτή είναι η απόφαση μου και πάω να κοιμηθώ”.

  • Μary Shelley (Elle Fanning στην ομώνυμη ταινία): “Ο ρομαντισμός και η αγάπη μας δίνουν κουράγιο, αλλά δεν μας προετοιμάζουν για την θυσία που χρειάζεται για να αγαπήσεις έναν άνδρα….”

  • Ellen Degeneris: “Μερικές φορές τα σπουδαιότερα πράγματα είναι αυτά που μας φέρνουν σε αμηχανία”.

  • Maya: (Jennifer Lopez στην ταινία Second Act): “Κάθε μέρα που ξυπνάς έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να γίνεις  αυτό που θέλεις. Το μόνο που σε  σταματά,  είσαι εσύ”. 

  • Δρ Νάνσυ  Μαλλέρου: “Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα”!!!

  • Madeline Macckenzie (Reese Witherspoon στη σειρά Big Little Lies): “Μια εξωτερική μελανιά σβήνει με το χρόνο, μια εσωτερική  όμως, μπορεί να κρατήσει μία ζωή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.