Match Center
TOP VIDEOS
video
“Μαζί για το Παιδί”: 2ο Kids Festival
video
Συγκινήσεις και ρεκόρ στο Spetses Mini Marathon (vid)
video
Αυτό το Πάσχα στη Nova γινόμαστε εθελοντές για τη “Σχεδία” (vid)
video
Η NOVA «στηρίζει» την ΕΛΕΠΑΠ (vid)
video
“Μαζί για το Παιδί”: 2ο Kids Festival (vid)
Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" οργάνωσε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί... και στο Παιχνίδι» για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.
video
Συγκινήσεις και ρεκόρ στο Spetses Mini Marathon (vid)
Το 12ο Spetses Mini Marathon ολοκληρώθηκε χαρίζοντας για μια ακόμη χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι βρέθηκαν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στις Σπέτσες.
video
NOVA: Αυτό το Πάσχα στη Nova, Γινόμαστε Εθελοντές για τη «Σχεδία» (vid)
H Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στηρίζει με μια σειρά δράσεων την ομάδα και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Μπέκαμ: Παραχώρησε το Instagram του σε Ουκρανή γιατρό
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμε με τους σχεδόν 72 εκατομμύρια ακολούθους, παραχώρησε τον λογαριασμό του σε μια γιατρό στην Ουκρανία, προκειμένου να μπορέσει να δείξει τι ακριβώς κατάσταση επικρατεί εκεί και την δουλειά που γίνεται.
Κοινή πρόθεση η εξάλειψη της βίας (vid)
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρέστη στην επικοδομιτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία φορέων των ΠΑΕ, των ΚΑΕ, αλλά και με εκπσοσώπους οργανωμένων οππαδών
video
Αξιοποίηση και επέκταση των αθλητικών υποδομών (vid)
Την αξιοποίηση και επέκταση των αθλητικών υποδομών στο Ολυμπιακό Χωριό, μιας ακόμα παραμελημένης Ολυμπιακής εγκατάστασης -ιστορικής σημασίας και τοπόσημο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004- παρουσίασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκδήλωση «Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού: το Όραμά μας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού.
Μπιλ Γκέιτς: Διαζύγιο μετά από 27 χρόνια
Ο Μπιλ Γκέιτς έκανε σχετική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και επισημοποιεί το διαζύγιό του με τη Μελίντα Γκέιτς μετά από 27 χρόνια γάμου
Βραζιλία: Μαθήματα ενάντια στον ρατσισμό
Τα μέλη της αποστολής της Βραζιλίας που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο (23 Ιουλίου-8 Αυγούστου) θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα σχετικά με τη σημασία της καταπολέμησης του ρατσισμού.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.