Πέντε απίθανα γήπεδα στην Ελλάδα (pics)

Το novasports.gr σας παρουσιάζει πέντε ελληνικά γήπεδα... ζωγραφιές, τα οποία ξεχωρίζουν εξαιτίας της τοποθεσίας τους και του φυσικού κάλους των περιοχών στις οποίες βρίσκονται. 

Υπάρχουν γήπεδα και… γήπεδα. Άλλα ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική τους, άλλα έχουν μείνει στη συνείδηση και τις καρδιές των φιλάθλων για την ιστορία τους, άλλα γιατί βρίσκονται σε… μυθικά τοπία. Το novasports.gr σας παρουσιάζει πέντε ελληνικά γήπεδα… ζωγραφιές, τα οποία ξεχωρίζουν εξαιτίας της τοποθεσίας τους και του φυσικού κάλους των περιοχών στις οποίες βρίσκονται. 

Κόνιτσα, Ιωάννινα

Το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται η Πίνδος Κόνιτσας είναι αν μην τι άλλο σε ένα μαγευτικό τοπίο. Με θέα το καταπράσινο όρος Τύμφη και εντυπωσιακές χαράδρες, ο σύλλογος της – σπάνιας ομορφιάς – Κόνιτσας αγωνίζεται σε έναν ευλογημένο από τον Θεό τόπο.  

Τσεπέλοβο, Ιωάννινα

Μένουμε στην Ήπειρο και στα πανέμορφα Ζαχοροχώρια. Σε ένα από τα χωριά της περιοχής, το Τσεπέλοβο οι επισκέπτες θα αντικρίσουν μια… ξένη εικόνα στο γήπεδο. Και αυτό γιατί οι εξέδρες δεν είναι με τα κλασικά πλαστικά καθίσματα, ξύλινες ή τσιμεντένιες, αλλά… πετρόχτιστες! Το γήπεδο είναι εναρμονισμένο στην αισθητική του παραδοσιακού χωριού του Τσεπέλοβου και αν μη τι άλλο ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα. 

Λιδωρίκι, Φωκίδα

Πόση ομορφιά μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο μάτι; Το δημοτικό γήπεδο βρίσκεται στο όρος Γκιώνα, σε υψόμετρο 700 μέτρων και η θέα από ψηλά είναι εκπληκτική, καθώς η περιοχή “βρέχεται” από τη λίμνη του Μόρνου. 

Λίνδος, Ρόδος

Στη μαγευτική Λίνδο, αυτή την πανέμορφη περιοχή της Ρόδου, ακόμα και το γήπεδο είναι κάτι το διαφορετικό. Ανάμεσα στα βράχια και σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, το γήπεδο της Λίνδου είναι σε ένα εντυπωσιακό τοπίο. 

Γαλατάς Τροιζηνίας 

Στην παραθαλάσσια κωμόπολη της βορειοανατολικής Πελοποννήσου βρίσκεται ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο γήπεδο με απίθανη φυσική ομορφιά. Το γήπεδο του Γαλατά μοιάζει να…. επιπλέει στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού και ο θεατής έχει ως θέα και τον Πόρο, ο οποίος χωρίζεται από έναν στενό πορθμό με τον Γαλατά.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.