Let the show begin…

Με το πρώτο τζάμπολ του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου να είναι κάτι πολύ λιγότερο από 24 ώρες μακριά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Κίνα.

Με το πρώτο τζάμπολ του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου να είναι κάτι πολύ λιγότερο από 24 ώρες μακριά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Κίνα περιμένοντας με αγωνία την έναρξη του πιο λαμπερού μπασκετικού γεγονότος στον κόσμο, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

32 ομάδες, 8 όμιλοι, 92 (!) παιχνίδια και 16 μέρες γεμάτες μπάσκετ, θέαμα και λάμψη τόσο από τα “αστέρια” του NBA όσο και από τα μεγάλα ονόματα της  Euroleague!

Χωρίς αμφιβολία, αυτή θα είναι η πιο αμφίρροπη διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού και όχι λόγω των βαρύγδουπων απουσιών από την ομάδα των ΗΠΑ, αλλά κυρίως για τα ηχηρά ονόματα των NBAers που απαρτίζουν φέτος αρκετές από τις υπόλοιπες ομάδες, κάνοντας το τουρνουά ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό! 

Με την ομάδα του κόουτς Σκουρτόπουλου να έχει σκαρφαλώσει -ξανά- στο power ranking της Fiba, μετά και από την ενσωμάτωση του Κώστα Σλούκα στην προετοιμασία της ομάδας, και με τον Γιάννη να δείχνει στα τελευταία φιλικά ότι δικαίως επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, οι απαιτήσεις για την κατάκτηση ενός μεταλλείου γίνονται ολοένα και περισσότερες. 

Φυσικά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς και παίκτες που πρέπει να “ανεβάσουν” στροφές για να μπορέσει η Εθνική μας να υποστηρίξει ένα πολύπλευρο και δύσκολα αντιμετωπίσιμο τρόπο παιχνιδιού, μένει μόνο να δούμε αν όλα αυτά θα συμβούν στο σωστό timing!

Ξεκινώντας από αύριο λοιπόν, καθημερινά θα μπορείτε να βρείτε σε αυτή την ενότητα την ανάλυση του “match of the day” που θα αποτελείται τόσο από το τακτικό σχόλιο όσο και από κατατοπιστικά infographics για την στατιστική απεικόνιση του αγώνα.

Ραντεβού αύριο για την ανάλυση του αγώνα Ρωσία – Νιγηρία! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.