Φλαούνας: «Προετοιμαστήκαμε για ένα διαφορετικό ματς…»

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να γιορτάσει μπροστά στους οπαδούς της την κατάκτηση του Λιγκ Καπ η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (Σάββατο) στις 19:30 τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Γλυφάδας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα και ο Άκης Φλαούνας πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες εκτός από τον Ηρακλή Παπαδόπουλο ο οποίος είναι τραυματίας.

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να γιορτάσει μπροστά στους οπαδούς της την κατάκτηση του Λιγκ Καπ η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (Σάββατο) στις 19:30 τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Γλυφάδας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα και ο  Άκης Φλαούνας πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες εκτός από τον Ηρακλή Παπαδόπουλο ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ επέστησε την προσοχή στους παίκτες του διότι όπως είπε «αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό από εκείνο στο Λιγκ Καπ, γι αυτό κι εμείς θα πρέπει να το προσεγγίσουμε διαφορετικά. Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα, το μαρτυρά η θέση του στο πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος με διαφορά. Έτσι τον βλέπουμε κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε, ξεχνώντας ό,τι πετύχαμε την περασμένη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη. Είμαι βέβαιος ότι ο αντίπαλός μας θα ανακάμψει γιατί διαθέτει πολύ καλούς παίκτες».

Έχουν περάσει ελάχιστες μέρες από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος, γεγονός που ανέβασε στα ύψη την αδρεναλίνη όλων των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι τώρα καλούνται να συγκεντρωθούν στο νέο στόχο τους. 

«Έχουμε αφήσει πίσω την επιτυχία στο Λιγκ Καπ. Επειδή εχθρός του αλλού είναι το καλύτερο, δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο κρίσιμο αυτό αγώνα, όπου πολλά θα κριθούν από τη δική μας απόδοση και από την συμπαράσταση του κόσμου μας» τόνισε ο Φλαούνας.

Και κατέληξε: «Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Όπως ξέρουμε επίσης ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τους καλώ, λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου να γεμίσουν αύριο το κλειστό της Γλυφάδας για να χειροκροτήσουν τους παίκτες για την κατάκτηση του Λιγκ και να τους υποστηρίξουν στην προσπάθεια που θα κάνουν για να φτάσουν στη νίκη».

Συνεχίζεται το Σάββατο η διάθεση των εισιτηρίων

Επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη και προς διευκόλυνση των φιλάθλων, το ΤΑΑ ΑΕΚ αποφάσισε αύριο (Σάββατο) να υπάρχει συνεχής ροή στη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Έτσι εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί και μέχρι τις 2 μ.μ  από το AEK Shop (Δεκελείας 146) και στη συνέχεια από το κλειστό της Γλυφάδας, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με ώρα έναρξης 19:30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.