«ΣΤΟ ΦΙΛΕ»: Οι πρωταγωνιστές της ΑΕΚ που κατέκτησε το Final Four του League Cup

Η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη βάφεται στα «κιτρινόμαυρα»!Tην Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 καλεσμένοι θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας και οι βολεϊμπολίστες της «Ένωσης», Γιάννης Μαντέκας, Πέτρος Πέτρογλου και Νίκος Κρέτσης.
Δημοσίευση: 03/02/2014 - 16:42

Η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη βάφεται στα «κιτρινόμαυρα»! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένοι θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας και οι βολεϊμπολίστες της «Ένωσης», Γιάννης Μαντέκας, Πέτρος Πέτρογλου και Νίκος Κρέτσης.

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη επιτυχίας της ΑΕΚ να κατακτήσει το 3ου Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς», το οποίο και ήταν ο πρώτος τίτλος της «Ένωσης» στο βόλεϊ Ανδρών, οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας, έχοντας μαζί τους στο στούντιο της Nova στην Κάντζα την κούπα, μιλούν στον Παντελή Λώλη για το πώς έφτασαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι και ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της ομάδας.

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη.