Με τα μάτια στραμμένα σε Κυψέλη και Αιγίνιο!

Το σημερινό ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και η σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Αιγίνιο, ανάμεσα στην τοπική Νίκη και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών των καναλιών Novasports και στη 14η αγωνιστική της Volleylegaue ΟΠΑΠ.

Το σημερινό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και η σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Αιγίνιο, ανάμεσα στην τοπική Νίκη και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών των καναλιών Novasports και στη 14η αγωνιστική της Volleylegaue ΟΠΑΠ.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 19:00 το Novasports 4 θα μεταδώσει απευθείας από το κλειστό της Κυψέλης την σπουδαία μονομαχία μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους, αλλά αήττητες εντός του 2014. Οι μεταμορφωμένοι «πράσινοι» του Γιάννη Καλμαζίδη, με ανεβασμένη ψυχολογία από τα δύο συνεχόμενα τρίποντα αλλά και με τη δύναμη της έδρας, συνεχίζουν τη μάχη της επιβίωσης και θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της παραμονής. Στο αντίπαλο στρατόπεδα η νεοφώτιστη «Ένωση», υπό τις οδηγίες του προσωρινού τεχνικού, Ακη Φλαούνα θέλει να συνεχίσει τις υψηλές φετινές πτήσεις της και να «φτερουγίσει» προς την 4άδα. 

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 από το Novasports 1 το παιχνίδι Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός, έχει ασφαλώς ως φαβορί τους φιλοξενούμενους πρωταθλητές, ωστόσο η γηπεδούχος ομάδα του Γιάννη Μέλκα, αναμένεται να παίξει χωρίς άγχος και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο της αξίζει κόντρα στους πανίσχυρους ερυθρόλευκους.

Στα υπόλοιπα σαββατιάτικα ματς, που θα αρχίσουν όλα στις 19.00, ο Φοίνικας Σύρου θα αναζητήσει στην Ερμουπόλη κόντρα στον ψυχωμένο Άρη, την πρώτη του νίκη στο 2014, στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, ο τοπικός Γυμναστικός και η Παναχαϊκή καλούνται επιτακτικά να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα του 2013, με τους Πατρινούς να ελπίζουν στη συμμετοχή του γνώριμου στο ελληνικό κοινό από τις προηγούμενες θητείες του σε ΕΑ Πατρών, Ηρακλή, νεοαποκτηθέντα Καναδού κεντρικού, Στιβ Μπρίνκμαν, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Εθνικός, που αποχαιρέτησε πλέον την Ευρώπη, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον περσινό φιναλίστ, αλλά προβληματικό φέτος ουραγό Παμβοχαϊκό.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο “Παλατάκι” της Πυλαίας, όπου ο ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, υποδέχεται την φετινή ομάδα έκπληξη της Κηφισιάς, που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει… ρεβάνς για την ήττα του α’ γύρου από τους Θεσσαλονικείς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.