Χαιρετίζει την απόφαση της ΕΟΠΕ ο ΠΑΣΑΠ

Την απόφαση της ΕΟΠΕ για διεξαγωγή των Final 4 του Κυπέλου Ανδρών και Γυναικών υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης, χαιρετίζει ο ΠΑΣΑΠ.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 23:18

Την απόφαση της ΕΟΠΕ για διεξαγωγή των Final 4 του Κυπέλου Ανδρών και Γυναικών υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης, χαιρετίζει ο ΠΑΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π χαιρετίζει την χθεσινή απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, να διεξαχθούν τα φετινά Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών υπό καθεστώς «ειδικής διαχείρισης». Ο ΠΑ.Σ.Α.Π ήταν ανέκαθεν υπέρμαχος της ειδικής διαχείρισης των τελικών του Κυπέλλου, όπως τα έζησαν οι φίλοι του βόλεϊ με μεγάλη επιτυχία στις διοργανώσεις των 2008-2009 και 2009-2010 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τροκαντερό).

Τα τελευταία, δε, χρόνια ο Σύνδεσμός μας με τη δράση και τις συνεχείς πρωτοβουλίες του αγωνίζεται να προασπίσει τα δίκαια των αθλητών και αθλητριών, των «πραγματικών πρωταγωνιστών-τριών» των αγώνων, οι οποίοι αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό όλων και κυρίως ασφαλείς συνθήκες εργασίας, που θα επιτρέψουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αποτρέποντας το φόβο πιθανών επεισοδίων.

Με αυτή τη δοκιμασμένη «συνταγή» το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκτιμά πως θα αυξηθεί και πάλι η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου, θα δούμε ξανά οικογένειες στα γήπεδα, οι αγώνες θα αποκτήσουν χαρακτήρα «γιορτής» και το ελληνικό βόλεϊ θα διαφημιστεί με τον καλύτερο τρόπο, σε μία περίοδο που δυστυχώς ο ελληνικός αθλητισμός αμαυρώνεται και δυσφημίζεται πολλάκις από τις ενέργειες μίας... χούφτας ανεγκέφαλων!».