Ψάχνει το 4-0 ή το 4-1 ο ΠΑΟΚ

Ένα μικρό θαύμα αναζητά σε λίγες ώρες (19.00) ο ΠΑΟΚ φιλοξενώντας την Γερμανική TV Ινγκερσόλ Μπιουλ στη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Ένα μικρό θαύμα αναζητά σε λίγες ώρες (19.00) ο ΠΑΟΚ φιλοξενώντας την Γερμανική TV Ινγκερσόλ Μπιουλ στη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Ο «δικέφαλος» μια εβδομάδα μετά την ήττα με 3-0 σετ στην Γερμανία θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλει το ματς στο χρυσό σετ και να παίξει εκεί την πρόκριση.  Εκτός αποστολής είναι ο Μιχάλης Χριστοφορίδης που θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ όλο το βάρος έχει πέσει πάνω στον Μπράντλει Λόουσον. Ο Αμερικανός έχει πάθει θλάση στους κοιλιακούς και θα κάνει προσπάθεια να αγωνιστεί, όμως και αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στους κόλπους του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο σημερινός αγώνας θα είναι τελείως διαφορετικός με τους παίκτες του Θανάση Στράντζαλη να δηλώνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή και την πρόκριση. «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς , διότι με μία νίκη προκρίνεσαι στις 4 καλύτερες ομάδες του CEV και περιμένεις μετά τις ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουμε σαν ομάδα πολλά προβλήματα με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς αλλά οι αθλητές που είναι ετοιμοπόλεμοι θα δώσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να πανηγυρίσουμε εάν τα καταφέρουμε όλοι μαζί την μεγάλη πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης» έλεγε ο κόουτς του «δικεφάλου».

Τεχνική ηγεσία και παίκτες περιμένουν τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ που νωρίτερα θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο PAOK Sports Arena για να παρακολουθήσει την ρεβάνς της ομάδας βόλει με την Μπιουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.