10ο CAAN beachvolley tournament με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Με ρεκόρ, για την εποχή, συμμετοχών , τον Παναγιώτη Γιαννάκη στις απονομές και ανοιξιάτικο καιρό, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 10ο CAAN beachvolley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

Με ρεκόρ, για την εποχή, συμμετοχών , τον Παναγιώτη Γιαννάκη στις απονομές και ανοιξιάτικο καιρό, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 10ο CAAN beachvolley tournament που διοργάνωσε το  beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
 
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν τα εξής:
 
H παρουσία στο τουρνουά του ΜΥΘΟΥ του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη που έκανε τις απονομές στον τελικό του amateur γυναικών όπου παρακολούθησε την κόρη του Κέλλυ να αγωνίζεται.
Το ρεκόρ, για την εποχή, συμμετοχών  με 33 συνολικά ομάδες – 18 μεικτού, 9 ανδρών και 6 γυναικών – οι οποίες συμπλήρωσαν τις θέσεις του ταμπλό αμέσως με την ανακοίνωση του τουρνουά.
Τη διπλή επιτυχία της Μαίρης Παππά κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά γυναικών με συμπαίκτρια τη Γιάννα Μεριάνου και τη 2η θέση στο μικτό με συμπαίκτη το Μιχάλη Μιλίγγο.
Η παρθενική αλλά εξαιρετική εμφάνιση των Κέλλυ Γιαννάκη, Βίβιαν Αραβανή, Τατιάνα Παρασκευοπούλου, Χριστίνα Ζαχαριάκη, Αλέξανδρου Ντούσια, σε τουρνουά Μπητς Βόλεϊ με μόλις λίγους μήνες προπόνηση.
Οι  αμφίρροποι και με μεγάλο σασπένς αγώνες οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους ολοκληρώθηκαν στα 3 σετ.
Τον Ανοιξιάτικό καιρό που απογείωσε το τουρνουά στη 12ωρη διάρκεια του
 
Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:
 
Στον τελικό του amateur γυναικών η Μαίρη Παππά και η Γιάννα Μεριάνου νίκησαν με 2-1 σετ τις πρωτοεμφανιζόμενες Κέλλυ Γιαννάκη και Βίβιαν Αραβανή.
 
Στον τελικό του OPEN γυναικών η Σοφία Ιωακειμίδου και η Αλεξάνδρα Κορού πήραν την ρεβάνς από την ήττα τους στο Christmas Festival tournament και μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησαν με 2-1 σετ τις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Εριν και Λορίν Κλάνσυ.
 
Στον τελικό του OPEN ανδρών οι Ταρκ Κουήν και Κάλεμπ Σμιθ νίκησαν με 2-1 σετ τους Γιάννη Ξενάκη και Κώστα Αδάμ στο καλύτερο τους αγωνιστικά τουρνουά.
 
Στον τελικό του amateur Μεικτού ο επανεμφανιζόμενος από το τραυματισμό του Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και η συμπαίκτρια του Νατάσσα Καστορίνη νίκησαν με 2-0 σετ τον Μιχάλη Μιλίγγο και Μαίρη Παππά.
 
Στον τελικό του OPEN μεικτού μετά από εξαιρετική σε ολόκληρο το τουρνουά εμφάνιση ο Αγγελος Μπόσκος και η Ακριβή Σούνδια νίκησαν με 2-0 σετ τον Γιάννη και την Νάντια Ζαμπιάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.